China orders closure of celebrity gossip social media accounts
China’s cyberspace authorities have ordered internet companies to close 60 popular celebrity gossip social media accounts in the latest in a series of crackdowns on independent media.
The clampdown is part of the president’s ongoing assertion of the Chinese Communist Party’s censorship and control over the country’s private internet media sector.
In May, the Cyberspace Administration of China released a new set of regulations that tightened restrictions on online news content and required all services to be directed by party-approved editorial staff.
I wonder if dem lock off your site to, Met :ngakak :ngakak
Mus dem oo. But wordpress had an update I think a dat cause di problems
MI WISH MET WOULDA LOCK DUNG TO !!!
A BAAARE EEDIAT & LIAD & BADMINE DUTTY F**KA LOG IN PON THIS EVERYDAY
YARDIELOVETHUG GO-SUCK-OUT-YUH-MADA IN ADVANCE !
I dont think it would work out to ask you why youre here because you dont even know why so Im saving you that headache. U seh we a idiot and we lie and badmine? Say us
Met please big big favor. .please to keep freeing up this anon….ensure more than anyone else. .even me..that dem can log on n off at will. I’ve stumbled upon something magical with this anon n I swear on my life this is true.
Things n cussing that would typically make me dip up unda dem nastiness doesn’t apply with this anon..on the contrary dem comments made me laugh n smile so till.Thus this anon is harmless n very much for the goodness of my health! !Kindly extend sincerest welcome because we need less badmind ppl n more of the badmine* kind like anon!tonks in advance.
MOVE TO CHINA PLEASE AND TONKS. You know say I believe that you are a fan!This wasnt even a suss post, yet look where you land? lol
Met is how yuh mek the Ruskies hack yuh site??yuh mean fi tell me a log off dis smaddie stay n a sey ppl who log ON badmind??
Mi mumma !!!but what sorcery is this?Alright anon11:20 mi agree a me fi suck mi mumma but if I ever ketch yuh as much as smell or nyamm her shyt..I limb up yuh #@!$BBC!!!!
That a fi di yardies..Calling Grammar police..report for duty asap!!
Yes Sir staff sergeant Sir..Grammar police present ten hut..salute!!
But wait a Badmine* yuh pick?
Yuh know u have all rights. .so nope..no need fi correct yuh dawg..no huh. .mi nah dweet on 2nd thoughts because u words mek perfect sense. ..
BAD..U THAT
MINE..U THAT AGAIN. ..U CLAIMS UR TING DAWG SO GWAAN THRU.
GWAAN STAY LOG OFF N CUSS WE ..
BECAUSE REMEMBER ENUH ONLY PPL WHO BADMIND* COME PON PINKWALL
BUT SINCE U BADMINE*…don’t come hegzup/eggsup n bruck urself n come ova ya come get mix up n tun Badmind* too zeen dawg!!
GO LOCK DUNG DI HOLE INNA YUH MADDA PUSSY FI BRING A GERMS LIKE YOU COME YAH. MI WE BE DI EEDIAT AND BADMINE DUTTY F**KA ALL INNA ONE…TONKS!!! A WAH HURTS YUH MI LUV???? :nerd SUH HOW MET NEVA TELL MI SEH YUH HAVE ODDA WAYS FI ENTER PINKWALL DAN LOG ON…MET YUH HAVE BACKDOOR ENTRY AND NAAA TELL MI? CAUSE A HOW ANON REACH YAH IF A NEVA LOG ON.