CHROMAZ AND CREW DEM SEH STOP TRY BRUCK OUT PEOPLE

Them always a make group and a provoke people before them go look a work & come out a the old house round a Rosalie Weh look like it soon sink due to how a round 20 a them ketch in deh . Nikki chromazz go look a work & stop go mobay go make the man f** u out for money cause him don’t want you . Fabby stop argue over delly cause him don’t want you just the gas money Weh ya give him . Polly kinz me expect Better from you because you a working woman so why u a mix up with them caylis hoes ya fa?

badg
Baby face due to how I don’t even know what to say about you because you just back a Nikki & her hoe them . Chinchromeskin you Weh Nuh stop live in a denial & shape bad & stay bad Nuh r*ss . Leave the people them alone and stop with the caylis group cause one day you guys will mess with the wrong person & them ago come f**k you b*tches up over the hog pen Weh uno live Ina . & Last but not least the Young Batty man spoogy Weh behave like him is somebody I leave you to the man them out a road fi (Edited) . Live people alone sadamites & batty man

4 thoughts on “CHROMAZ AND CREW DEM SEH STOP TRY BRUCK OUT PEOPLE

1. Why yall giving this bitch who looks like she belongs in a casket so much attention for, she is a waste who loves ANY ATTENTION good or bad. From me see she a post bout har leg nuh buss up and she knoooowww seh har leg har body buss up, weh u even mention it fah. As i said waste gyal, waste gyal ! Waste gyal !! WASTE F***IN GYAL !!!!