CHROMAZ DEM SEH YUH PAY FI WHA YUH GET

18 thoughts on “CHROMAZ DEM SEH YUH PAY FI WHA YUH GET

1. nicki you look dirty u show off wid a one room with a fuk out bed and furniture wah fava wah look like mi great grandmada would have had ina har house. girl 1000 bye bitch. u nuh ready yet and lets not forget u dont even own a second hand car not even di lug nuts. bitch sit ur bleach out ass down and dont get no more please and tonks. ur only ghetto hype nothing more, and yes you can go less cus a u dat. u need scrubbing and the rest of the frighten crew wah u live wid. nothing to be jelous of by far. hot gal a road nuh wear fake. cloths, shoes or hair. you still bruk, and a live like dog shit. thank god fi filter and more filter. next next next. skin cancer soon reach unuh. then what ur going to do, do you have money to get chemo treatment. dumb ass bum. from the nurse of the century. talking to ur uneducated dumb ass. bitch bye U too dumb and frighten to continue this convo with you.

2. Gal admit to fake bag and shoes and cloth so y wouldnt you where di fake hair to. gal gwan thru and stop hype all yuh skin color fake to. DWL so how can you convince anyone you hair is real. mi seh when unuh lack education, you dont even realize u dun uself before people do. So y u mad, stay out di sun hunny and watch u 4o inch TV, (DWL) (what brand is it…lawd u frighten bad). cause your skin strip off and your more expose to skin cancer, past the message on u dumb fuk. only come out a night a u duty street dance dem. ok duppy bat.

3. CUM A NIKKI U LOOK STINK AND FUK OUT TO THE WORLD. O LETS NOT FORGET FRIGHTEN FRIDAY, HOW MUCH FI DI FAKE TINGS DEM WAH U HAVE IS THAT TV A SONY IF NOT DONT CHAT AND SHOW DAT CHEAP SHIT AGAIN AND I NEED TO SEE A WHOLE HOUSE NEXT TIME NOT A ROOM, AND NO CLOSET FI ALLLLLLLLLLLLL DI BOOTS DEM WAH YOU HAVE, I NEED MORE THAN THAT NOT CURTAIN DIVIDERS,,,, NO OVER CAPACITY SPACE, YES ITS ONLY A SPACE, NOT A MANSION WHERE IS THE GARAGE FOR THE LUG NUTS,NOT IN IMPRESSED, NEXT…… O GOD WEN U LACK EDUCATION AND SELF ESTEEM THIS WHAT YOU GET YOU.YOUR SO FUNNY TO ME I STAY LAUGHING AT YOU…

1. Hahahahahahhaha …
        A who them think dem a fool Met? Clearly is the same person write the first 3 post. Them need fi tell we what Chromaz really do mek dem hate her so.

Send the file caz the fake hair story nah carry no weight

4. This is funny!
    The friend should’ve been honest about the quality she could’ve continue saving to purchase her 100% human hair.
    Nicki your Gucci shit look fake all through the computer screen. You need to get the Link from Met.

5. theses women are so hateful i wish nikki would stop broadcast har life because the hate is real. but guess wah God love har tuh.

6. Suh yuh admit that u fren scam her then, cuz is she link the girl and seh she can give her discount on the hair. But Nicki fool cuz she tek out the hair pan the spot and see seh it neva good she shoulda give it back and walk away. Thats why me nuh buy hair from dem unknown people deh, guh mek unuh money offa somebody else.
    Gal jus a help mash up her fren business bout half synthetic half real Dwl

7. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A waah roll in yah….. di miss seh yuh pay half price suh yuh get half human and half syn :ngakak a wey dem yah ppl come from lol. She need fi spend more pan di cream look like it a get use to har badie she a get back black.

8. Then wait nuh natzroyal yuh use to get hair from. Girl either go back deh suh or get yuh money and buy from rupunzel if yuh want good hair yah. Yuh too short fi 40 inch hair anyway, whe yuh want do sweep floor.