Every ting trending fi women him affi walah in a? Y him TEAL COLOUR HIM HAIR smh :marah jahknow ele u fishy yuh fi change yuh name from elephant man to fishman elephant is a sacred animal Reply
MET, remember several years ago there was some noise bout Ele and some Caligula pool mixup? What happened with that? Reply
fck his blue hair and chopped up eyebrowss… can anyone tell me why his bedhead look like a church bench dwrclll :tkp Reply
WICKED God know mi never ready .. I had to scroll back up go look back pon the bed head, it Fava church bench fi true.. Good one Reply
People wicked eh unuh nuh see is a hotel the man in and is overseas when he went on a show to perform Reply
:cd
Every ting trending fi women him affi walah in a? Y him TEAL COLOUR HIM HAIR smh :marah jahknow ele u fishy yuh fi change yuh name from elephant man to fishman elephant is a sacred animal
MET, remember several years ago there was some noise bout Ele and some Caligula pool mixup? What happened with that?
Him still a swim ina di pool same way wid di bag a man
Shelly aka ele
Shelly yuh luk unsanitary
Yuh unappealing yuh have
Ah moley looks bout yuh