CLOTHES NEEDED

Hmid post this for me deh intence caah get him some clothes him eva deh behind them and look like the worst no sah one clarkes with everything

11 thoughts on “CLOTHES NEEDED

1. one bbc yeng boss yes, only problem is him look just like the next thousand plait hair, bleach face, tight pants, batty man a Jamaica, calling dem self everything but batty man

2. Fi real and the fool them noh even see seh a di boss alone a shine all dem want a liquor and weed, intense one trip a farign can sort out di man dem, fullah chat and naaa keep up the thing

3. and i dont know how a woman mek little worms like these sleep with them. mi tell you some gal stomach strong bad. look how them favor something that has no form of description, dem look like underground insects. mi bet my life a the stupid ghetto boys dem yah, no sensible jamaican man dress and bleach out themself like these. a only ghetto man mi see bleach out like this. then uno come talk bout ghetto people this and ghetto people that, uno have money to bleach so uno can find money fi send back uno self to school and get a proper skill or education.