COCKBURN PEN ROLL OUT

19 thoughts on “COCKBURN PEN ROLL OUT

1. You can find the wall, but you couldn’t go read the news. Yet you can declare say battyman “taken [sic] over”.

1. Never knee he was gay whats the world coming to. Alot of gay men were at the event tho and sender how that cause the girl’s death?

2. How she died did ppl start shoot off a di battum fellowz and she got caught in the cross fire? RIP to that bby girl.

3. Mi country get saaf star!!!! dem stap kill dem…. battyman have flag an ting yah now…. one a kim jung-un bomb dem fi drop pan dem. Nuh matta wah hunnu wah seh battyman cheerleaders it wrong wrong wrong bang!

4. wow chekkaz gay damnnn me hear say him live a florida with him right out man good good good ….this a history pass me the tea please!!!!

5. Kmt sender go suk yo mada an com affa the yuth name..bout Batty man furthermore nuh batty man caah blutclaat live a pen so com with facts..
    The likkle girl killing was long farr away frm where the cook out keep..
    And dirty trudy we all knw a yu a bun fiya pan the yuth tru u an yo ugly man bama gang up an thief the yuth money..
    And try blutclaat memba if him a batty man yo ugly man Bama a batty man to..
    Trudy yu fi memba seh yu go ny go mek the two a dem fuk yo..so yo hold shit up to..
    Leggo the yuth name and go focus pan bama a farrin weh a mad yo…

1. Sir, please type the proper spelling of the words you are writing, enough space is here. Plus you just outed yourself and bama as being gay.

1. Bitch stop! Reverse psychology nah wuk yah so!

Bloodcl**t :hoax2

The person call you out! Spelling never negate the facts in a de call out!

6. Trudy aka ramona____1on instagram come like you miss blood f***k , from you and your brace face man thief the man money you don’t stop send him in on pink wall eee..as uno stop deal u wah fi call the man battyman (in my African voice) IDIOT..hoeing gyal Trudy why u nuh sending ur hoeing info dem how u mek stinking mouth dj shavy fuk u wit dildo wen ur man gone a work nasty bitch

7. Lol dwl wowiee hot tea, but it sad for the little 14 yrs old girl… She was just walking pass a car and heard sounds and looked in the car and saw 2 men doing oral sex. Dem Neva have to shot her

8. Dem drunk asf drink up the rum etc and go park dem car a one lonely spot, but Cockburn pen gone to the gays that’s y dem feel safe fi party,walk, talk and dem all f**k a pen. The little girl shoulda just see dem and shut her mouth. Mi hear seh the friend Inna police costdy bcuz she was there. It must a man that well be knowing sucking the dick that’s y they take the girl life.

9. Sender send something better..we all know once you someone fall out them turn batty man kmft this batty man name calling stale now …sad for the girl life tho

10. That why I don’t keep friends look how Nama and blood did close dem all f**k same woman including the dog Trudy who bama a wife up but all Adem a the same bama f**k him cus dj chevy baby mother him two babaymother it look like dj chevy dick small nd blood f**k Trudy lord god mon unuh fi do better

11. Me not buying the so call correlation of party guests cause the likkle girl death.

Out a area man, faggot or not nah go park car an a suck hood in a cockburn pen whey death sentence a go swift and sure!

Unu damn own do it. And as anon dem say the bitta one time phuck a create story fi cause problems.

12. You guys need to shut the f*ck up, stop blaming him for Jamaica’s pathetic hate against homosexuals & please don’t blame the battyman who was “giving blowjob” either. BLOWJOB FI GIVE F**K YUH MEAN

13. Well a true bout bama fearless and dj chevy baby mother the first baby mother bama and one eye erney f**k she mi fi get her name the one wah dj chevy live wid now bama fearless f**k she to when she nd dj chevy get put out adem apartment nd she did a stay a bama grandmother house in a the basement wah bama a stay all a dem f**k dem friend and family gal f**king nasty all the gal wah bama a f**k trudy aka Ramona_1 on ig blood f**k she all bama him need fi get a life u need fi get u own pl and come out a u grandmother basement and u nasty pussy trudy u need fi save ur money wah u work a cayman no stop a buy ticket a run dun bama who ave 99 gal a f**k Ndola come out a the one room a portmore all unuh gal need fi put in a barrel no roll Nd mi don’t see bama ago jamaica come see u bama don’t got shit fi gi nobody but him long dick that all that why him end up rob blood him nd him gal trudy nd stulla dem a thief all blood end up move out all bama fearless him ave a beating fi get all him do a use woman every gal a ny find him out that why u see him stick to the ugly one a jamaica suh a free f**k any way