COUPLE A DI YEAR

13 thoughts on “COUPLE A DI YEAR

1. Nuh Wah different gal him did deh wid one from fareeen a diff gal dis man..all di likkle danca gal dem him sex off.

2. Ian container boss and she is just friends unuh too mixup.Ian girl is the girl that wear the braces a simple girl that everybody know..

3. That man live a house with him baby mother Kesha she is Dudus cousin him and her been together for years plus him look gay to me….

4. him live with babymother fi true,but him a f**k sasha longtime,mi nuh like how him dry yiy tho.the table will turn bk on u baby girl.we are all women.plus him may have likkle money but him nuh look good.and its not good when a man look gay….go investigate that b4 sending him in to find out who your mates are

5. Sasha why u send in this…..Continue mon because ian still naa leave kesha and u still a go your bed only at night…. Sasha u a play side chick role from 2014 and ian still can’t buy u a car.

6. Couple of the year !,couple mistake sasha girl there is much more to life than dress up every night n go dance ,u girls think u can jus run inna people life n end it n pick up #1 position , why ?,true yuh colour n ah few piece ah cloths ,yes u his a nice girl but how about picking up ah job r ah career , it’s ah hard road to travel and a might long way to go baby girl ,yuh nuh c it yet