COUTURE OR MANURE?

20 thoughts on “COUTURE OR MANURE?

1. MANURE!

This they wear in Jamaica?/ Smaddy call Lava deh fi me…..don’t go back this year until you get your closets together!!
    Nancy you aRe a big designer/Dress Maker and that’s your pick….REALLY!!

2. Mi se dress mek inna da style here already! If it did mek good and with a higher quality material (even if a inna black same way) it would look good!

Unnuh fi mindful when unnuh a hav dressmaker a mek things fi unnuh! And hypocrite friends weh a tell unnuh it look good!

3. Nancy I don’t know who sew up that muslin sheet and tell you seh a frock, smh. Big forrid Oneika, little corn meal porridge is needed, supligen anything fattening. Barbara cho, kmt mi cyaan badda

1. You wicked as you well know onikeh can’t fatten. And the big solids weh she love nah help none at all. I remember when onikeh was a hot girl and used to wear the likkle bob dem time she did look okay when she and Marlene used to war over passion.

4. Nancy ah one evil sister cause no matter what she shudda fix up pansy smh Camille what a way yu do up yuh body an bleach out yuh skin fe blend in wid dem so call hot girls yah? Lol yu look pink an pained my girl go sit down an stop the foolishness. All four a unnu look like horse manure no lie

5. #1 poster you right…too much cloth, look like a victorian event.

Now! Me want know who fah slippers dat lolol. The one in a de black onsie look like she use a time machine fi reach.

6. Fimiyaad camera lens need some ambition enuh it can’t just a tek picture of everything suh cho! If a Skkann media dem never get one pic