CRAYFISH YOU KNOW URE BEING SHADED

16 thoughts on “CRAYFISH YOU KNOW URE BEING SHADED

1. Fi gal weh a run behind a man and a mine man, and a try get man fi mine dem! None nuh better than di other! So how dem fi a throw shade!?

2. ugly edel soon filter herself outa di damn pics kmt, gal cant be s delusional & fool fool, someone should tell her say mind man not wearing, gal too hype with a small space full a old thrift store clothes smh, dem too sad. was hoping2017 would be the yr they all wise up but dem still stupid.

3. For a supposed big business woman this girl name Stacy have all the time in the world to create fake profiles and talk about people, she lame and ugly nuh Bloodclaat

4. Stacy mi know a u send in this story and u a come back come read the comments. You’re a delusional bitch! The time u tek a do batty and breast u find out if dem do surgery pon dem 2 mawga crawny foot deh weh nuh match yuh bbc body. U look f**king deformed. Fix up yuh f**king dutty place. Throw likkle gravel pon the grung nuh, wrap over the fence dem and dash weh de bbc bruk up chair and table dem fe somebody weh so hype why u still have bruk up table and chairs???? Yuh place just big and dutty! Yuh food taste good on most days but the place God almighty man. Yuh too f**king complacent. Never come see frighten bbc Friday all the money yah hype wid naw mek ppl love yuh or want yuh. You’re f**king fake like the China made shoes. Come down offa yuh high horse. That’s why Edel and Kimone nuh like yuh.

5. Just by looking at Stacey sick mi stomach…she need fi fix up d place man!!!I neva see anyone wey swear dem cute & sexy like she…poor gurl….lmao….Unuh eva look pon d mongrel good? Some man stomach really trang!

6. She need to wrap over her settee dem firty like and clean her teeth the braces dem nasty. Her breast dem font do properly. Stacy full a shit like she is nonody thats y jermaine did have to take away himself….the sands guy dont want u

7. If a laugh a dead! So true she can’t even show off di breasts dem cuz dem no stay good. Di time she go pump batty she go pump har two drum stick foot dem! Had her food 2 years ago and would never try it again. Come off the high horse luv and tek feedbacks from Pink wall serious, help we a try help yu

8. the gal really siddung a read weh people a say bout her cause I commented under a post about her on the Clapbackent page and the gal block me, she really loves and craves attention. Somewhere in her delusional mind she feel say she look good and she all that and we are just haters. Stacy u are a very sad individual. Wouldnt put it past her to turn up at Sandz either.

9. She nuh sey she feisty, so she nuh want any feedback…A so ugly ppl always feisty. She lucky…unuh nuh see she get new chairs or a wonder if a salvation army or Kitt @Yungkingzent donate dem? No sah. Crayfish can go sidung now. Crawny germs lukn gal.

10. Stacy like how you reading my comments lol take the damn obeah candles off yuh tables and sugar inna the black pepper bottles nuh lmfao! Yuh can tek dem outta de ghetto but caan tek de ghetto outta dem. Big up ghetto gyal dem same way but a cuz u miss Stacy too bbc hype. And the likkle cheap bowl dem Jesus! So mi know you nuh have style enno. Get some custom made with yuh logo. Take couple page outta M10 book nuh. You see how dem place nice and clean! Yours just big and dutty. And you just vulgar so. Yuh service very poor why ppl haffi wait so long fe get a fry fish all wen the place EMPTY! mi feel sorry fe u. A cuz u naw no fren cuz if u did have fren u wudnt a do fxckery. And a true man stop run down the yute him nuh want u. Yuh foot dem crawny bad yuh fe wear pants. BE YOURSELF!! Stop follow the hype it nuh fit u.