DANCEHALL COME YERE.. DEM SEH DEM MAN YAH HARD FI GET RID A

12 thoughts on “DANCEHALL COME YERE.. DEM SEH DEM MAN YAH HARD FI GET RID A

1. The only people hard fi get rid a Mappie is donna and Teisha and him nah get rid a them either.

So far lava own no one but the baby mother him live with so him easy fi get rid of .

Dolly cyaa get rid a kwesi cause a him alone like her carrot shape when she naked.

Uncle can easily get rid of because him never have a woman yet, every one a just friend to him, so to own him up and can’t get rid of him you must be an idiot.

Don’t know a thing bout nick more than him always want a loan from every gyal him ever sleep with.

2. treez hard fi get rid of, so him dem sa have aids. a him or the aids u cant get rid of.. by the way how icon name nu deh deh cause after the 3 some them the other girls sa he don’t come out them phone. as fi fish kweis him and dolly hard fi get rid of period. lava mi understand with you cause u dun ole so when u find a one gal u naw let go. cause nursing home nu cheap

3. treez hard fi get rid of, so him dem sa have aids. a him or the aids u cant get rid of.. by the way how icon name nu deh deh cause after the 3 some them the other girls sa he don’t come out them phone. as fi fish kweis him and dolly hard fi get rid of period. lava mi understand with you cause u dun ole so when u find a one gal u naw let go. cause nursing home nu cheap

4. Jerry bling
    Jay-icon
    Lava
    Snoop
    Money train
    Treez
    Fresh prince
    Benz man
    Pony hype
    Nick klean
    Bob ravers
    Rubba balla