DANNY BLESS HOLD DAH BEAT UP DEH

https://www.facebook.com/PinkwallOfficial/videos/428222404262657/

Danny Bless get caitch with people woman and run

25 thoughts on “DANNY BLESS HOLD DAH BEAT UP DEH

1. What the phuck was that I just watched? Was that even a fight? Coconuts can only win a fight with sometime of weapon, when it comes to straight up throwing hands their fights always look like this hahahahaha. Phucking weirdos.

2. Lol… di way dis little dancehall clown Gwen like him had an hype up him duty self, u would never expect him to run like this. Den again mi see him owna Bredda, Andrew Riley beat him like gal outside dance a few years back. Danny ah eediat!

3. If a man catch me with his woman I would run because its the right thing to do, I sex his girl so I am wrong so I would not want to fight him.

1. Mi seh a dat mi waah know tuh :nerd yuh nuh get di infamation yet cause dis is cray. A white ooman???? find out fi mi an yuh deh.

4. Tuesday nah good again I am laughing so hard

As a Danny would say ENTRANCE pmsl

Ah longtime Danny ah goal clown, Paris style him nuff

5. Den a dis beat up gone tuh??? Mi cyaaah badda!! A neva seen dis b4 :nerd watch di gal a step back outta di way tuh… shudda get couple bax up bout yuh deh a hoetell wid man.

6. Him goodly did run to go use Di bathroom. Danny belly ever ah run, him shit up house, dance, barber shop, hairdresser, boat ride.ask anyone who know bout Danny how him always a fart and shit. Ask anyone whe know Danny, him always a bawl fi him belly and den say him need to cut a shit. Him disgusting bad. Him poop an run.

7. The doing some want to be fighting ova some white girl like serious, her front must be gold plated and then the man run and there wasn’t nothing to run from.

1. That should tell you that the pussy no good. I doubt yours any good either base on your dumb comment and the fact that no man to stay with yuh for long. GTFOH.

8. Right now Danny ah beg fi credit so him can come online and go live. Danny di gal dem seh u fi stop walk an beg cus dem stop pay fi soft hood.

It is not di first time Danny fight fi gal. Member Danny wife up Paris aka melmari ocho l, who did a f**k him fren, Mikey. When Danny find out, Mikey run him down with weapon an again Danny run like bolt. Danny still continue the realationship with Paris after she f**k Mikey. But then she go f**k Danny BEST FRiEND, pumpy. Pumpy and Paris move on with them life and Paris and Pumpy even live together.

Any gal what Danny did have, Paris stalk dem and run dem whey, till Danny left with nobody.

This is why you always hear Danny talk on his live about when friend turn enemy and always a throw wud pon Pumpy an Paris. Danny u too old fi all ah dis. U need to call it a day. Big Clown and dancehall claffy