DAVE THE GROCERY WAS NOT DELIVERED

Dave not so world boss bailey wah a way wen yuh in a ny yuh hide ur marriage don’t wear no ring ND tell ppl seh yuh nuh married I worried if ur so call wife knw dat yuh av a son in jersey so all along is a use in ting yuh use ur for money ND fame ND she use yuh for (Edited) yuh need to stop buy the gal dem grocery in a ny ND pay more attention to ur wife dat a gi yuh bun no world boss round here

9 thoughts on “DAVE THE GROCERY WAS NOT DELIVERED

1. Well wife yuh av to start give child support money how can yuh av money to buy Gucci tek trip ND a put up one child wat happen to the son a real man don’t hind dem kids

2. WHICH ONE GI WHICH ONE PAPERS CAUSE NON OF THEM WAS TAKING INTERNATIONAL FLIGHTS BEFORE?? COME TALK UP… DAVE A WEAR HIM RING A JAMAICA THOUGH THATS NICE, HIM A MEK THINGS LOOK GOOD THOUGH… MI GLAD DI SHAMPOO DIVA FINALLY REACH A YARD ITS ABOUT DAMN TIME

3. Well Kim a dave give the diva papers ah think a chatting wen ppl a cum from bf dem cum for wife too ringhim finally put out the ND a wear ring where wife ato a night time wen dave a look woman ND a run down him ex plzz ring squeeze finger mi sure won’t want a ring like dat but oh well it only fear him help her she tek care of him

4. Well im the bbymada in nj and him need to put up my child too but that money pay my bills wile i keep my mth close no more i want to go ja too