DEM NAH HIDE AGEN!

14 thoughts on “DEM NAH HIDE AGEN!

1. Nah lie d wul tallbottle yuth dem a batty man from samo go right bloodclaat down yes d pic is nt one d draq queen photo blend har man pic side a fi har own

1. First of all me nu Inna tabottle and batty boy lexcy u ago get it you and all a Yuh fren them you a take man picture and a put beside you and a walk a tell ppl bout me n u deh yo bredda jus know say anyweh me hold u pebblez or any a u fren them unu ago get it tell u mada make sure she move rn cause me ago Barry streets, south side me born and grow south side me still live nu man from Barry street any batty man , lexcy u try this with some man from south thru them a gun man u back u tek me fi fool watch wah gwaan come take out Yuh mada now

2. First of all me nu Inna tabottle and batty boy lexcy u ago get it you and all a Yuh fren them you a take man picture and a put beside you and a walk a tell ppl bout me n u deh yo bredda jus know say anyweh me hold u pebblez or any a u fren them unu ago get it tell u mada make sure she move rn cause me ago Barry streets, south side me born and grow south side me still live nu man from Barry street any batty man , lexcy u try this with some man from south thru them a gun man u back u tek me fi fool watch wah gwaan come take out Yuh mada now

3. First of all me nu Inna tabottle and batty boy lexcy u ago get it you and all a Yuh fren them you a take man picture and a put beside you and a walk a tell ppl bout me n u deh yo bredda jus know say anyweh me hold u pebblez or any a u fren them unu ago get it tell u mada make sure she move rn cause me ago Barry streets, south side me born and grow south side me still live nu man from Barry street any batty man , lexcy u try this with some man from south thru them a gun man u back u tek me fi fool watch wah gwaan come take out Yuh mada now

4. First of all me nu Inna tabottle and batty boy lexcy u ago get it you and all a Yuh fren them you a take man picture and a put beside you and a walk a tell ppl bout me n u deh yo bredda jus know say anyweh me hold u pebblez or any a u fren them unu ago get it tell u mada make sure she move rn cause me ago Barry streets, south side me born and grow south side me still live nu man from Barry street any batty man , lexcy u try this with some man from south thru them a gun man u back u tek me fi fool watch wah gwaan come take out Yuh mada now

5. If you not gay yourself there is no damn reason you should be on a gay person sm page. If you ketch deh accidentally once you realize what’s up you meck a speedy departure. I honestly question ppl who anti-gay but live on gay ppl sites, even following dem, something nuh right wid dat equation to me *side eye*

6. Go sit you fruity self down and stop flood the woman site. What the Madda do you a she Mek u? If you did dress and act straight nobody wouldn’t believe the story

7. Menzie guilty as f**k
    Menzie whose money paid for your party the other day (Lexi)
    Oh plz menzie move yo shit up penis from here bout yo fly go a the woman yard (lexi mom)fi kill har
    Everybody knows about you and lexi
    Just because uno all have uno problem now