DEM SEH A LONG TIME SHORTY A CON PEOPLE

memba when shorty delete ar IG ppl did say it was bc she and kartel lef? Well dovey magnum she release screenshot between she and shorty pon clapback….gonna send them but they watermarked them…..anywho….dovey approach her to work with her and the long and the short is that she play round the ting and try scam dovey….so dovey say……so then shorty create a fake page now fi threathen dovey….now other ppl are coming out with the same story….shawty tell dem 1500before anything stawt and tell them 2 send it to her manager……now worldboss aint a millionaire???? So dovey said a long time shorty a teef ppl money

12 thoughts on “DEM SEH A LONG TIME SHORTY A CON PEOPLE

1. Long long time an use d money dou up her body an talk bout a ppl a use her name long time shi.a dweet buy clothes an car

2. I thought it was strange how she reacted when people were complaining about her fake page. She put up the page with the caption “Unnu get trick” or something like that. I was like wow, no likkle sympathy to the people dem, no sorry or outrage at the page that was impersonating her? I don’t know why people feel like she a somebody decent, a bere unscrupulous people Kartel keep round him. I can bet is one a di strip club dem weh him used to love frequent him find her.

3. $1500 jamaican dollars? a so things rough pon her now? Nobody nuh deserve scamming but Dovey Magnum very nuff and up inna everything that’s why it nearly reach har

1. Wether a US or jmd memba a so scam work as long as she reach her quota bout Martel a mind ar…. a weak …Gyal haffi busy a road a scam fi a living….bleach out crook

2. Wether a US or jmd memba a so scam work as long as she reach her quota bout Martel a mind ar…. a weak …Gyal haffi busy a road a scam fi a living….bleach out crook

4. Di man a teef and dem nuh have its like dem Gawain … so dem mus teef …shorty Neva lef wideout ar glasses and di man always a con promoter

5. Wally British did get trick to under dah same portfolio yah, but she did convince say a no “Shorty” a somebody did a use har. Wally oii go exhume the body and conduct another autopsy…cause a death look like it change.

1. 2S&M I was patiently waiting for someone to spill that tea so I guess what I heard last night was chue…..person said Shawty scam Wally too…mi nuh know how people get scammed so easy cause by he time me done with the scammer dem stress out and find work…

6. Met they caught the murders for the young lady that was found in the barrel. Her land lady and taxi driver man. Heartless ppl. There picture is all over Facebook.

7. Yeah Marie Wally did come out but homegiel full a sikes cause some “cousins” run een and inform Wally say Shorty have no knowledge of any project being worked on. By then Wally say she did send down a piece a food already and did a make arrangements fi do more transactions, Wally say all now she no get a voicenote from the teacher. Shorty well and know what she doing.

8. Y’all are a bunch of idiots .unu a fool dats y dem scam unu .shorty no need fi scam nobody caz she have r assets she n kartel so unu can gwaan chat off unu mouth bout if a so she gone now a scam ppl $1500 .unu need to get unu facts straight.the world know say a fake page ppl make n a scam unu caz unu no have no sense

9. @anonymous 1:10 shut your f**king mouth yes it’s shorty doing it that’s why Kartel run her & diss her ..anybody shorty see Kartel a follow pon IG she run in bout she a sell vybz rum & clothes she sane one a do it you hear me ..shorty stop Mek yourself look hungry message a come from your personal IG so stop say fake page ..I no this for a fact because she do it to my friend,stay there be taking people for fool the wrong someone with F**k you up. You think Kartel can save you from prison kmft it you same one shorty a do it ..comment again bout shorty have her assets I will forward all the message to met come back here again & take up for shorty f**kery again