DEM SEH DI AGE OFF BY TEN YEARS

0 thoughts on “DEM SEH DI AGE OFF BY TEN YEARS

1. Or mek video lol.. but which part a Karen a turn 30. Me would a swear kaven have her 30 bday party years ago in a stars

1. Har age come offa calendar long time. Di title ah di pawdy is “ting tek a likkle time” Ah musi har age she ah talk bout…..it tek ah likkle time fi move from 30 :ngakak

2. No ah Killboo lef over. She nuh stop post she happy and Killboo just post up his not going anywhere stuck in the 90s wife.

3. Please leave kaven name out your mouth don’t killaboo post tifa and prettii_keekz picture on instagram clear the two gal killaboo a f**k from what I know she and tia a friend so go eat shit killaboo is so played out kaven only went out cause he keep begging her to do it,yes she is happy best believe it

4. Let’s say she is 40 the fool who post this what does that got to do with you the last time I check she look good as f**k winning more than all who’s talk fix ur pillow and say ur next best don’t talk about killaboo talk about the reason why she left him yes good gal all have man fly had out just because Dear sender kavenprtty is still shining burn dem

5. Kaven look like she sick. Like she have a touch a down syndrome. Her second baby father stop beat her yet. Kaven a tek the CNA class pon di ave fi how long and just a pass weh day. #DUNCE.