The batty Bwoy Weh own the store a clock tower and commerce court that’s Di plaza next door st Andrew parish church dem a gwan up inna dance and a look di str8 man dem want a (Edited) see di p**y yah a oniels place wah night yah
9 thoughts on “DEM SEH IS A MAN SO UNO LOOK OUT!”
That wasn’t a streight dance though it was him battyman fren dem from England keep some kind a Roll Out dance
That’s why i warn my son daily…any girl you meet..before any hood sucking gwuan check if she have a hood of her own first. Him laugh but mi tell him seh ah serious ting.
That wasn’t a streight dance though it was him battyman fren dem from England keep some kind a Roll Out dance
it’s their world…we only living in it….kmt
Watch the balls almost fall out
met! SHI LOOK BETTA THAT WE WOMEN…. IF SHE A MAN
Talk fi yourself please :kiss
can bet say is another battyman send in di dis, how dem can find against dem one another so
That’s why i warn my son daily…any girl you meet..before any hood sucking gwuan check if she have a hood of her own first. Him laugh but mi tell him seh ah serious ting.
look better than who? not a raass. foot back dem tough like dasheen
He looks like someone who don’t even have an ass, just a hole in his back! Damn asshole!