DEM SEH KIDS AND COYA

Pinky post dis breaking news use a condom an cover my id goody. So the uptown wife weh pregnant an stranded a farrin because a covid just found out that these two whores have been sleeping with her husband.
Coya use to f** dizzycess Yoli husban , she f** gary matalon tina matalon weh own kfc husband , she f** agent sasco nicole husband the b** go hedo wid greg nicole sista husban and kadiez inna di photo

Pinky kadiez porter f** every body from Denique husband to every promoter di man weh she no f** no born yet .now how can you both be so nasty for young girls coya mouth always have night fever she no smell good only di gram dem look good pon. I sorry fi di two a you the man wife have a plan fi you too f** wid the wrong husban and the man a dranko have him pregnant wife and a f** dem two groupie ya. You eva see no man own dem up sir no dem a germs .

7 thoughts on “DEM SEH KIDS AND COYA

1. Kadzie has a kind of mumps/Chipmunk look especially in her cheeks….but she can surely get IT!!Forward fi dem food ya bredda @realjohncrowbelly!

2. A lot of people would be surprised to see where kadzie come from…. young girls wake up because some of these females weh UNNUH c on d gram n a say Brunch, travel, chill they are excorts that’s how they maintain the high life… kadzie mom n dad is just trying dem no have it..

3. Both Coya and Kadzi were in Negril couple weeks ago with Greg and his friends from that side. Every promoter, drugs man and uptown man fuck dem. Just a weekend so they can take pics for the gram and you get everything. Dem nasty u fuck. dem gyal yah lick and suck everything.

4. Wifey…hurry up and come, wi Borders been open, upload yuh Covid test results n book yuh flight and come.
    Dis peppery baaaad

5. I suspect the Wife nah come no where until she have the “farrin” baby, and blame it on COVID say she couldn’t fly out due to her advanced state of pregnancy. It look like these 2 girls are pleasure MATS for the number of men their names are called after. Greg, Cess, Sassco, unamed husband, Denique husband, every promoter man, Gary Matalon……and the list goes on. OMG.