@ anonymous 8:37
Yes due to how remy mouth big like back pocket and shana lip long like riva Nile it look like a she shana get the best kiss but remy fi control him dutty mouth him a walk and kiss pan the bout and out a the boat
dutty people leave the nice clean young girl alone u badmind the girl for her life your life sad ee ina real life black people a the worst she want see u and spit ina u face and me second it damn johncrow she nu want nu dirty friend ok go get a life dead dog
Somebody cudda waan broke pocket Remy KMBT! Remy bruck like bloodclot dog fi eva inna dance ah pose wid ppl bloodclot bokkle. Mi all hear seh him name cal up inna nuff battymon argument.
The slimmas him a suck off fi har lip.
@ anonymous 8:37
Yes due to how remy mouth big like back pocket and shana lip long like riva Nile it look like a she shana get the best kiss but remy fi control him dutty mouth him a walk and kiss pan the bout and out a the boat
awww bwoy…..
Remy jus dutty and nasty and yes I can talk ca him use fe stay wid me and him nasty and I would Neva kiss him NEVA
dutty people leave the nice clean young girl alone u badmind the girl for her life your life sad ee ina real life black people a the worst she want see u and spit ina u face and me second it damn johncrow she nu want nu dirty friend ok go get a life dead dog
Haha woooii a cyan bother
None a dem nuh own him a stacy own him
Dah mouth deh ah community property. Not one single solitary person can claim it :travel
Him lip thick like my ex man hood head ….
Somebody cudda waan broke pocket Remy KMBT! Remy bruck like bloodclot dog fi eva inna dance ah pose wid ppl bloodclot bokkle. Mi all hear seh him name cal up inna nuff battymon argument.