DEN AFTER PURPLE BATTAM EATING SHE STILL HAVE MAN TEEFING CAPABILITY?

DEM SEH PURPLE AND SHELLIANN A FREN……..WHEN PURPLE MAN REQUEST DI SAME LICK OUT AND PURPLE FIGET BOUT HAR FRIENDSHIP AND GUH DUH DI LICKING OUT.

Wanted for man stealing, purple by yellow

Posted by Pinkwall on Friday, April 20, 2018

16 thoughts on “DEN AFTER PURPLE BATTAM EATING SHE STILL HAVE MAN TEEFING CAPABILITY?

1. All of them is a big bundle a germs. Purple baby father Ratty and Shelly ann baby father parr n claims them a fren. Wen them all go party Shelly ann man drop off Ratty a him yard and go f**k Purple. Why would u sleep with ur babyfather fren and why would u sleep with ur fren babymother. All of these ppl have no life no steady job and just walk n fight and chat ppl inna salon everyday.

2. Yaaasss Money Shellian baby father n Purple deh fi true text message fi prove inna Money phone

@Gaza yes ah true soon as him drop off Ratty ah him batty man yard him go to Purple. Ratty is a fool weh love batty wash n now Money ah get it.

Ratty him love f**k batty and live wit batty man

Purple ah f**k Money how long unnu late Him ah nuh di only 1 she f**k Money ah f**k out Purple Ratty jus fool fool

3. Bad to bad if u f**k people man n nuh care u offi know how fi defend urself n no lie purple gi it to her she handle her self fi a lil body girl.we have to give credit where credit due.. yes purple u show gyal how fi beat gyal

4. IT IS SO SAD THAT BOTH OF YOU GUYDS ARE A MOM WHAT KIND OF EXAMPLE YOU ARE SETTING FOR THE KIDS. PLSE GUYS REMEMBER KIDS WATCH WHAT YOU ALL DO, REAL TALK ITS 2018 WHEN WOMAN IS GOING STTOP FIGHTING OVER A MAN LIKE WHEN ARE THEY GOING TO STOP WE ALL NEED TO COME TOGTHER RMEMEMBER MAN WILL ALWAYS BE A DOG AND WE CANT BE LIKE THEM. YOU ALL NEED TO STOP IT AND THIS NAME CALLING AND NAME THINGS NEED TO STOP. WE ALL NEED TO LIVR AS ONE AND STOP THE VIOLANCE, IT NEED TO STOPPPPPPPPP LIKE NOW. WE ARE HERE TODAY AND GONE TOMORROW SO LETS ARE LIVE LOVING.

5. A ring game dem a play. All wah gwan, mi just wah know a wah dat inna yellow hair wid dat fake ass?? What is it?. :ngakak :ngakak

6. Mi a dead to pussyclaaaattt! Why the video never longer??? F*** up her rass yes….nobody don’t want this donkey face gal….purple fi the win hahahahaha

7. lmaoooo neither one of them can fight. two a dem look like dem a swim. Shelly Ann u nuh tek enough beating from weh day till now?? two big wuckless germs.

8. Wowwww cockup u look like u gettin washed !!!!!! Wowzersssss omg noooo lesson of the day: DONT LET UPTOWN PPL DRAW YOU OUT. Change your number and stay away from them. Period.