As mi sure sey night follow day a suh mi sure sey it betta fi tek some likkle no name man dan some a dem hot hype in di streets bwoy. Him luckier dan mi. MI nuh have nuh sorry a sorry fi him if a suh it guh.
Black people, make their fortune only to give it back to the white man. Renting expensive mansions, cars, jewelry and having one million woman. How could you have one hit and instead of investing you turn around and do all these foolish things? i have no sympathy for him because at one point he had money that some of us only dream of and won’t make in this lifetime.
This is just like when yuh win di lottery and yuh nuh invest cause yuh seh yuh rich mi cyaah bruk again and stawt spend but yuh naaa put een back suh yuh spend till it done…. suh a di lease truk a hold up di family??? no man it sad@ dem
Janice Turner is a wicked gal to her pickney, is she is his downfall, I can write a book on all of what happen, the gal a idiot, no have no sense, come from prison, and frightened fi see all weh she never dream possibly, buy 10 car and no house, mi caan badda talk bout this waste gal, cause Kisean was 17 years old when she come out, she tek over everything, and crash up the whole, is better is did get the deportation, him would have him money, and make more songs. I blame her for everything.
A wah she did inna prison fah? So nutten nuh put onside in a trust fi him? Everything​ dis empty out suh, and di whole family wanted to rise up off di teenager? She really is a big fool fi true, cause even a house di yute should have fi himself, if even a Georgia cause living in California ain’t cheap, and nuff black celebs live in Georgia. But mi did a read pon a site seh him name did call pon rape, him and him bodyguards​, didn’t even hear bout that before.
You see dis ting call image and projecting a false image will always be a downfall. Black ppl go for the look of wealth instead of having wealth. When I was broke and nuh hab two pennies fi rub together that’s when I did the most fi look like mi have it. Now that mi have it I could be on the road looking like a bag lady and it matters not. I realize di confidence and security wah good finances bring meck mi care less about keeping up appearances. Lots of the legit millionaires look very simple on the outside, while the broke ones have all the fandangles trying to appear to be what they are not.
This is so sad. In the music biz, you are only as great as your last hit and nobody really buying music anymore, so he may never get another advance. Hopefully he gets another chance.
A fool and his money will always part.Invest not splurge.
As mi sure sey night follow day a suh mi sure sey it betta fi tek some likkle no name man dan some a dem hot hype in di streets bwoy. Him luckier dan mi. MI nuh have nuh sorry a sorry fi him if a suh it guh.
Black people, make their fortune only to give it back to the white man. Renting expensive mansions, cars, jewelry and having one million woman. How could you have one hit and instead of investing you turn around and do all these foolish things? i have no sympathy for him because at one point he had money that some of us only dream of and won’t make in this lifetime.
This is just like when yuh win di lottery and yuh nuh invest cause yuh seh yuh rich mi cyaah bruk again and stawt spend but yuh naaa put een back suh yuh spend till it done…. suh a di lease truk a hold up di family??? no man it sad@ dem
Him mumma squander him money,plus she was no better guiding his money.Of course this was going to happen
The muma rent restaurant and bar she upgrade from the food truck! But wait till she can’t pay the rent fi the people them place!
Janice Turner is a wicked gal to her pickney, is she is his downfall, I can write a book on all of what happen, the gal a idiot, no have no sense, come from prison, and frightened fi see all weh she never dream possibly, buy 10 car and no house, mi caan badda talk bout this waste gal, cause Kisean was 17 years old when she come out, she tek over everything, and crash up the whole, is better is did get the deportation, him would have him money, and make more songs. I blame her for everything.
A wah she did inna prison fah? So nutten nuh put onside in a trust fi him? Everything​ dis empty out suh, and di whole family wanted to rise up off di teenager? She really is a big fool fi true, cause even a house di yute should have fi himself, if even a Georgia cause living in California ain’t cheap, and nuff black celebs live in Georgia. But mi did a read pon a site seh him name did call pon rape, him and him bodyguards​, didn’t even hear bout that before.
You see dis ting call image and projecting a false image will always be a downfall. Black ppl go for the look of wealth instead of having wealth. When I was broke and nuh hab two pennies fi rub together that’s when I did the most fi look like mi have it. Now that mi have it I could be on the road looking like a bag lady and it matters not. I realize di confidence and security wah good finances bring meck mi care less about keeping up appearances. Lots of the legit millionaires look very simple on the outside, while the broke ones have all the fandangles trying to appear to be what they are not.
This is so sad. In the music biz, you are only as great as your last hit and nobody really buying music anymore, so he may never get another advance. Hopefully he gets another chance.
Everyday pony hype over dem yard like seriously EVERY WEEKEND!!!! A so dem get “local”!???