Met yuh know mi doe like yuh :ngakak that young man is adorable the only thing I dont like is his name so 1990’s Reply
Tony not so hype lmfao that boy tony don’t hpye to f**king nuff false promotion now no one is gonna come good lucky with your empty dance Reply
Tony fake u still a sell fake images u clothes fake Is not yr car every thing bout u fake all u do around and credit out the ppl demand bar when keep party u need to sell u green card cause I don’t have no use if it send out boy Reply
Yuh sound very upset…we’re talking about the party not clothes and etc… Sound like yuh get f**k and duck… Reply
how it sound suh?? it sound like a tony party get fck n duck due to how dexta na go deh dere .. :ngakak Reply
Met yuh can give mi dat young man? :maho
mi nahhhhhhhhhhhh luk lol
look man uh much mi haffi brive yuh? 😀
u can tek him eno cause him too mawga fi my likings…mi cyah bwile porridge and lamp oil :maho
Met yuh know mi doe like yuh :ngakak that young man is adorable
the only thing I dont like is his name so 1990’s
Dexta me and u both..rayyyyyyyy
Tony not so hype lmfao that boy tony don’t hpye to f**king nuff false promotion now no one is gonna come good lucky with your empty dance
Is all right met, glad u don’t want him. Cause mi luv him bad.
not my type at all he too scrawny
Tony fake u still a sell fake images u clothes fake Is not yr car every thing bout u fake all u do around and credit out the ppl demand bar when keep party u need to sell u green card cause I don’t have no use if it send out boy
Yuh sound very upset…we’re talking about the party not clothes and etc… Sound like yuh get f**k and duck…
how it sound suh?? it sound like a tony party get fck n duck due to how dexta na go deh dere .. :ngakak