DHQ STACEY GO LOOK A LIFE

Hi

Good day I want to know if dancehall queen Stacey can’t get no man? Ina a real life her career finish but that don’t simple mean man done pan r every day she go a wingy mafia yard a pick pan him baby mada. The baby mada live a him yard and Stacey step in every day a look war. But duppy know who fi fool cause if a some gal she couldnt come there. In fact the two a them a some clown him want none of them cause him go foreign go married the other day so who a fight fi go fight the wife. No it sad pan Stacey side man him don’t want none of them cause him chat one baby mother with the next. Him just care about himself him buy the dearest clothes and shoes for himself and the two baby mother that a war look like dead dog! Stacey is around ,80 pound now man mek she loose weight rapidly Stacey leave the next baby mother and go boil some bulga porridge. Wingy only love himself this week him use u the next week a the next baby mother. That’s y chin did left him cause him love sweets and a woman user that ugly boy only care about himself. What ago gwan when him gone to the wife?

39 thoughts on “DHQ STACEY GO LOOK A LIFE

1. Is Stacey the one with the foot dem that resemble when chicken foot a strip n yuh put it inna boiling water with rusty nail??

Innocent question I swear. .I don’t know her.

1. Ukkibit yuh done know my Redeemer lives!! Take a good look pon stew peas with chicken foot..a suh dem stay fi true true.The other girl foot dem look clean n fleshy though.

2. Stacey may be crawny but she one the best DHQs that every graced the dancehall. None of them now a days DHQs can ever compete or compare to her str8.Carleen,Junko and Stacey are true DHQs.

3. Why she haffi gp look a man fi get a life? That’s all u people focus on, why unuh nuh tell har fi go look wuk?

4. I remember when Stacey came to the US with Ova Kill and that’s the 1st time I meet her, she was a really cool girl… I haven’t seen her in decades so had wonder what happened to her since them times… Good to see she is still around and healthy…

5. She was always one of the best dancers she actually can wine she need to come back in dancehall and take over

6. You now a yessiday no mind run pon dah gorrilla yah. No did see a pic of John hype and memba when this dippy used to come a dance and bean like she a celebrity

7. She look different yow very different she sick?…. but mi always memba har she bad still…. she shoulda did tek it furda still…

8. Stacey did always mawga an sick looking from mawning but shi did master di craft still….if shi lay harself careless enuff few top man wi still slap har suh unu stay deh, bolt, Beenie, etc etc…….an if shi still a draw nil wi roll out johncrow belly loll

9. Mi noh kn where a sher an renee can dance kmt dem cah dance dis girl wah name HAPPY FEET and nuff more mash dem.up

10. Lol the comments killing me
    Stacey go look a life and leave Wingy baby mother alone wingy always a dog and will ever be unuh make nyam pussy Wingy feel big

11. Stacey need some now a days clothes she stay bad like leave tameka alone and go suck u mada a she live in u a mascot

12. Y we woman r so fool this man is an married man and u fighting over him y not just fight him to get married on both of u. We women degrade our self and by him having the other baby mother there its simple shows u r a fool. An by u going there your self-esteem is very low

13. Stacey go look a life fi true Wingy diss u up with Tameka say him nuh know what him get himself into a just him youth him into. Him say u a stalker him say is like u cant get more man. Tameka cook for him stacey egg and bread cant hold man wingy love him belly

14. I know wingy him use to par with the big suck pussy one name flex. Wingy a long time freak to what woman see in that ugly boy him walk and look woman all bout. But on a serious note y these two crawny gal a war over him. Him so ugly

15. Wingy ugly nuh blood cloth u an him match stacey
    Wingy chat u and chat tameka but a that she fi get she too fool ,2marrow a sunday him ago call r from tonight cause him want him sunday dinner.stacey u mawga like dog. Stop war the gal and go war wingy when him gone a forign a tameka ago in a the house so stop war u a fight a loosin bottle

16. Wingy want none of them him fi buy both of them some clothes them crawny and them a mascot
    Smh woman fool ee look how the boy clean and how them look
    No Mon. Them fi stop war and fix up them self cause the big batty gal a glade him a use now

17. Idk if Wingy nuh want nobody,but if a suh Stacey is the closest thing to want! Wingy an Tameka deh together fi years n nobody in kgn 11 Neva si dem together yet!! Wingy put every woman over tameka..unu Leave the gal alone, unu a get it twisted bout Stacey wah some clothes n mi hear seh wingy disowned Tameka to the world.. If a dem things deh mi affi go thru fi live Inna man house mi rather live a door. Tameka live Inna har head, shi nave no moral har self-esteem low bad!!!! Bcuz if mi fi live Inna a man house n him mek him woman a come to him mi a move out, and mi hear seh is di grandfather Tameka live wid n she is just the helper round there..lolz cleaning the grandfather shit, house, yard etc.. Stacey must move on Inna real life Caz shi a mek John crow feel like hummingbird

18. Metty, Stacey on social media anywhere? Need to see how she really look currently, any hope of a come back for her? she caan get a makeover n come flop dem so called DHQ’s here? I would love that, she caan just done so

19. All this sender a real wicked ppl enuh, this a the best picture u cud come up wid Stacy, me know a long time she nuh deh pan the scene, but is why fi r clothes and make up look suh?????

20. She’s iconic !!! I remember her and Lady Saw were always together. IF YOU SEE THIS STACEY YOU NEED TO COME BACK!!!!!!! Or at least make a social Media account. I have a few videos from her so I’ll have to post them and put the search out lmao . How can she just disappear?