DI 5 JAMAICANS STUDENTS WHEY GUH TEEF

0 thoughts on “DI 5 JAMAICANS STUDENTS WHEY GUH TEEF

1. The two girls on the end look remorseful…but the next 3 don’t look remorseful at all. Missa long neck tan up prideful.

Null and Void out of the program should be in the works and Transcripts in the negative. Hope dem have dem ticket money fi voluntary deportation or they going to walk the walk of shame.

Dem family fi have some ole mautha stick ready fi buss dem ass as soon as airport door open wid dem!

2. U see di one inna di niggle shi, how fi har yei dem dry not even a heng dung har head like she proud. She a look innah camara lakka seh she just win golden globe or grammy..bwoiii mi seh some a dem people yah can’t mek wi stay pan di front burnah in glory fi a minute, some a dem crossis yah always haffi deh pan di back burnah ah try bun up ebry frigging ting. Nyung green pickney dem get a chance fi mek bettah ah dem life and dem do nuttn but screw it up and also mek it hardah fi odahs who really need di help and wouldah mek demselves and wi cuntri proud…it bun mi suh till mi can’t even tink properly to rhathid…

3. Same ting I was thinking Anon. The Boy at the end well stand up like a trophy him abut to receive and the national anthem playing- the one next to him and the girl well up in a camera like dem ting is a group pic for IG.
    It sad bad what could they get in Walmart dat Mr. chin don’t sell??!!

4. Feel sorry for them they are young , hope they can get past this and come out to be worthwhile members of society. Looking back in my life i did a lot of shit and took a lot of risk that i wouldnt dare take today, but with youth will always come folly.

1. You’re right, WE all run already in our early years. The thing is these 5 know full well that their “run a muck” should be limited to things that aren’t detrimental to their visas and education opportunities because it wasn’t a opportunity that came easy or cheap.

I pray and hope that NOBODY a Jamaica was asking for a barrel from these KIDS! If so, dem damn wicked.

(Friday Throw out 1st comment)