DI BORROWS CREW

25 thoughts on “DI BORROWS CREW

1. no mon, I don’t think so, dem both was in da party wid da same Gucci bag before, can’t say that about all, but however mi no sey haterzluvriz and twinny a share bag fi tru ( the black Givenchy bag) and possibly kerryanne and happle. lawd unu to wicked fi true.

1. They both have those ugly blue boots. They wore them together in a dance also those ugly white shoes with bobby socks they was trying to pop style on Twinny with…

2. No sah,hot gal shudnt a borrow and unu rich? Unu shuda a borrow from the designers like the stars. Will the real owner of the bags an boots plz stand up.

3. Bwoy robbas you tuff doe, what a homeboy hard. Robbas you waah pressure dung, sand paper dung, file dung, shave dung, carve dung and wheel and come again. All the batty and breast in the world me no know a who fool you yuh still look like a boy. Met dem love borrow fi chue fact: Kerry, Apple, and Sushanna used to recycle each other clothes.

Bubblelikesoup

1. Bubbleeeeeeeee…..Howdy. Looooong time. How life?? Yuh good. Glad fi see yuh eno. Yes man. We need a reunion. Mi miss the old veteran dem. Walk good hun. Be well

4. Ha haha. Seet deh. I know I can always depend on my PW Fambileee. I love it. Thank you sender. Mek mi go zoom and disect now. I swear “Ms Meth” have di bestess peeps on dis here wall.

5. Now I’m connecting the dots cause last year robbas cuss she she hate when she lend out her bags plp tek long to give it back. Robbas don’t borrow trust me . she thief it alllllllll .some of those pic up top are not accurate

6. Everybody a Bronx love barrow opal barrow too I kno a list of ppl she barrow from jus fi show off a dance. Apple barrow too and Kerry Ann as these ppl see you a wear two little brand them under yu ig a look fren till them reach in your dm. This red eye disease deadly bad Ina dance just fi show. A that a fool the gal them Mek them tek jicon bcuz them think icon ago shell dem dun when a barrow apple barrow or she scam what she can. The things ppl do for social media

7. Long time this a gwaan met Shushanna usually barrow apple & kerryann celine & chanel Apple usually just barrow Shushawna clothes
    Kerry ann im not sure about

8. Citaaaaaaaaaaaaaaa howdy I’m still hereeeeeeeee not going anywhereme just sit back and watch some newby but comment now an then ooooo
    :peluk :peluk :babygirl :babygirl

Bubblelikesoup

9. anon@#16 not everyone glad bag a buss to have house in Jamaica, people have house and have to run lef it and them no wrong doer, family want to kill u if u move back home for u tell them to go in another room, it has happened marriages broke up cause one want go and the other don’t and they have proof as to why they don’t want to, in a house 4-5 bedroom; is unhealthy big padlock grill pon doors if u panic u cant find keys, Jamaica not friendly to anyone returning seniors worse Jamaica has change drastically

10. Lady met apple a keep real quiet because a this weekend a jicon party and she nuh want the people them follow pon them ice threat. Suh all when Bobbette, expose her fi borrow her stuff apple nah sey a word. Apple keep low bitch it’s best for you.

1. Whosoever whey even talk seh dem a go call I.C.E supposed to feel shame. Leave the people dem as long as dem nah teef low dem