DI DUMP IS BURNING BUT SEAN PAUL YUH MOUTH AND DI DUMP A RUN AH PIECE RACE

S1-Optimized

SEAN PAUL MI NUH KNOW IF DIS A SHOW FI YUH FANS BUT THERE HAS TO BE A BETTER WAY FI EXPRESS YUHSELF ..A NUH NOW DI DUMP A BURN…SUH GO DO YUH RESEARCH FUS AND DEN CUSS AND TELL DEM FI FIND BETTER MEANS FI GET RID A DI GARBAGE
S2-Optimized

0 thoughts on “DI DUMP IS BURNING BUT SEAN PAUL YUH MOUTH AND DI DUMP A RUN AH PIECE RACE

1. MET I THNK HE DID THAT FOR EFFECT ! STR8888 UP REAL JAMAICAN CLAAATTTTT ! THAT GOES DEEP TO THE SOUL !

2. Sean Paul can you use that filthy mouth of urs to cuss out government against the recent trend of killings against children….dat dem not doing anything about it,maybe u can

3. Same so @ Anonymous. We’re all upset at the burning but his angry rant on Social media nuh mek it. Cuss out di dutty man dem weh a rape an a kill di young girl dem. An di school boy dem who tek rape fi joke. And di cold blooded murderers who a kill innocent ppl for fun. Kmt

4. Had enough of these ‘ stars and famous jackasses who have become so comfortable with fame and money they have lost check of reality and their egos are beginning to show all through their asses.

He sounds DUMB. ARROGANT and non-significant.
    – this is WHY most of these famous stars are LAME now and d people embracing NEW artists who society never thought would make it instead.

– LARGE UP brand new song ” CALL MY NAME ” by Gullybop and Shauna Chin.
    Over and over cover by Tammy chyn.

5. I did not listen to his ranting, but these fires are started by the people who live i Riverton city. This is their means of getting a job and it look like this fire got out of control till it start hit the uptown people.

6. It start affect him and him family dem uptown so him jus a tek notice a it. Where was his statement when it a affect Riverton and its environs and all di way out to Portmore?