DI FOOL CREW

Dear MET,

Set ah waste mon dem…what happened to the 4th genna movement wah gwan inna NY😂😂😂😂 some man doh have nuh identity…. Romie aka Baby Jesus name him give him self will run in fi f**k batty fi name … Just because Aidonia is yuh cuzin make dem automatically get hype like fi dem create 4th genna…u nuh grow wid him and unnu show yuh real colors b4 him even reach…unnuh get hype when Aidonia get him visa.. But donia nuh fool…unnu wan run in pan man program like batty men and him flop unnu right away….him nah even look pan dem man deh when him come ah town cuzz a p**y romie come in like leech like di rest ah dem.Romie was di hypest out of all ah dem man… Him live wid him mother and work bus driving job but used to hype every night wid bare champagne …from sticka, stick, mobay…jamerican .all dem slowy take off 4thgenna from dem ig name… Streets nuh fool… U can trick somebody some of di time but not all of the tim… Den dem a par wid next batty mon damo di general weh always a look hype like gyal and marcel wetdem … Inna ah di club everynight case a champagne but nah live noweh.. All dem men inna dem 30z and juh have a shit and do it fi likes pon social media… Niggas cya even fly out or go downtown an pop bottles but wan hype ah bronx every night… 😂😂😂😖😖😖 no more throw up 4thgenna inna picture… Clown as band wagonists nigga… Geek niggas💀💀💀

10 thoughts on “DI FOOL CREW

1. OMG sender this story is hard to read, nuh mek no sense and corney as hell. U sound like a crazy ex. Most dancehall man want to play around. Get over the guy now miss.

2. Sender which one f**k you? n nuh gim yuh nothing ? Bc you vex bad…. so bc dem a family with the artist u run go run pussy n nuh get nothing… girl r boy bye

3. But bus drivers mek gud $ excellent benefits. Sender suh it guh wen u grind hype bwoy. And dem gone. Widdout a glance.

4. I see these guys on the road…. Definitely fool fool crew all hype… And set of wasteman…Ladies beware of dancehall namebrand niggas especially marcel!

5. There might be some facts to this person story even tho it does seem like there is a personal reputation attack but the tall one in the dreads I know him personally and I don’t think he is gay he live with his big woman might not be the prettiest old lady around but they love each other and he seems loyal to her and that’s what counts I don’t know the others ….just saying

6. everything unno call Wet Dem name a wah so? him is the dancehall Man with the most gal & hype right now… From march 2016 uno a send him in with a new gal every month.. So what if him play on both teams he not the 1st n wont be the last. It bun unno caz him new woman @tamihairstudio go out with him every weekend… It bun unno caz him post video pick her up outside her house n caption it “she like me lifestyle n gonna buy me designer shit if me play mi cards right.” him fi post har picha & caption it MyWifeMyLife so unno can drop a grung… A she ago vacation with him 4 his birthday. Di yute naw trouble nobody new gal every month is just di lifestyle of a star

7. Yeah mon ah one time dem did a scream 4th genna harrrrrddddd… Now dem quiet up di ting…hype ofa name and donia get him visa nah even look pon dem crab inna barrel much less put up dem flyer like dem make 4th genna originally.. Donia reach and everyone able to link diddy accept fi him family… Dem man deh shakey baadddd