DI GIRL LOOK GOOD MAN

Met is a buddy that? LMAO posh barbie yuh Neva Eva look good yet not even yuh hair pare cheap lace wig yuh buy yuh fava a drag queen imagine how (Edited) your going to look at your party #itdontlookgood

IMG_2888

IMG_2889

IMG_2890

0 thoughts on “DI GIRL LOOK GOOD MAN

1. SENDER YUH A WORRY BOUT THE WRONG THING YUH MUST BE A DIKE OR MAN FI WATCH WOMAN PRIVATE…TALK ABOUT HER OBVIOUS SLIPPAS BREAST….GURL YOU NEED TO FIX THOSE OR WEAR BRA…

2. She not ugly…just throw away that wig and wear something to enhance u boobs not press dem down…they don’t need no help heading south.

3. Browning look good. Just dash d wig and wear clothes that compliment d breast dem. Y sender all d way down her cratches.

4. Lol, I see why di sender ask. If she was a man the boobs would not have dropped so much, those nuh look like bolt ons. She eeda well padded or hab a high mound. Hawd fi teck smaddy serious when dem punny tan up suh inna public.

5. Apart from the crazy hair, she looks good…a bet you if she did do a har braest wunno woulda say dem fake… senda stop hating