DI GIRL SEH SHE GI HIM BAIL MONEY ALREADY AND HIM STILL LOOKING BAIL OH

SENDER;-PSA ladies beware this stinking mouth man who call him self Max/ swizz beats. Is going around begging every girl he slept with in queens, Brooklyn,Bronx,Arizona,Boston,California for money.for bail money.. but I already loaned him the money only to find out he’s still begging down di place.

11 thoughts on “DI GIRL SEH SHE GI HIM BAIL MONEY ALREADY AND HIM STILL LOOKING BAIL OH

1. him a one a di ###formers too, him rat out all a dem , girl u good ,girl u still paying for f**k ,come on now go get a new bedroom set and take care of your 3 kids,

2. Kmt, sender maybe he’s looking the money to repay you, or yuh neva want it back a something else yuh did want? What, bragging rights that a you bail him out? The worst part yuh seh him mouth stink, him buddy must real big then cause he obviously broke.

3. This pussy just get deported back to Jamaica mi neva know seh him come back inna di place.the bway boodclaat give information pon di one link man dem when him did get lockup inna Arizona 3 years ago

1. If he was a deportee, how come there is no immigration hold, making him ineligible for bail? Or is it that they do not know his true identity?

4. Lol so it’s true then cause he use to f**k with one of my girlfriend in rosedale and she told me she store him in her phone as small but only he knew smh but heard he eats very well so I guess that made up for his small buddy

5. This man chat chat too much him give information to fed pon Kevin an lance and a him did deh behind when dem did run up pon Kevin and melissa lavish shipping store

6. Yes Yes talk di tings dem. yes him is a big freaky man him smoke di weed and blow di smoke inna mi pussy.and him love smoke him weed while having sex and have mi using mi suction cup dildo inna him back section ..no sah him bad but I luv mi some Corey

7. Dem still have this pussy a immigration. di bway mek di south man dem ting look wata dung wid him batty business