Suh you mean fi tell mi sey this whoring dawg couldn’t go an get her hair done omg met this bitch in Florida looking like a hot mess suh jiggy all the f**k wey you a walk an f**k ppl man. an you look like such a hot mess you hair look like floor map saw you at allwhite caution n don’t know who tell you these colour hair suits you everywhere you guh with your whoring long breast a wine up an mek ppl man feel you up an f**k you but yet you live with a man how do your man feel fi inna party with you an nuff man in the party f**k you lol how you feel eee fi know how much man dig out you hole an nah look pan you yow fi a young gal wey sey shi a 26 your a hot mess time you tek an a f**k an suck an lick out man batty you an your nasty fren dora you fix up my girl. B*tch tek up bleaching now look how your foot did look at the party
Senda why didn’t u tell her all this at the party ?
The bronx whore wey walk an f**k like dawg but yet act like shi a something good she an her nasty mouth fren dora the crew a dem walk an f**k an suck like dawg always in mixup an study fi tek an f**k ppl man thats all this bitch is good for. From Jamaica she was a whore an nothing has changed f**k out beat out socall young dawg
26? when?
Jiggy like f**k man fi money cause she no stop f**k the ppl dem man name Ninja.
26 really where
Wee! Which Ninja u talking the short black man that drive the Range and live with him wife and kids?
A long time this nasty bitch a f**k ninja imagine the man have him wife an kids an shi have her man but still a walk round an f**k ppl man these hoes will f**k you for 20 dollars low life bitch you need to set an example for your kids because it don’t look good never see a gal suh easy fi f**k once di man have money legs open this bitch sell pussy
Jiggy leave the ppl dem man / husband alone an guh fine your own ninja wife soon beat your nasty rass
SHERIKA BOWEN aka Reka no stop suck c–ky that must be her twin bitch love married man fort Lauderdale whore.