Jamaicans In the News September 10, 2015 by Met MEMBA DI ROBBERY INA FLORIDA WHEY DI MAN GUN BUT AND SHOT DI ROBBER DEM? WELL………..HIM BANGLED UP AND ITS NOT IN JESUS Click for video
Met morning a 3 ppl him shoot a igloo party Sunday night , met like I had said before him is not and never any victim Reply
You don’t say. Di smaddy wid di bag a hashtags weh u deh? Come tell we why dem arrest ur fren please. Reply
yet people pon ya wah no know him did a swear fi him….from me hear the story me did believe sey a teef him teef the people dem things… Reply
Met morning a 3 ppl him shoot a igloo party Sunday night , met like I had said before him is not and never any victim
Why no attempted murder charge?
You don’t say. Di smaddy wid di bag a hashtags weh u deh? Come tell we why dem arrest ur fren please.
You nuh easy….you’re being summoned momma. You and yuh bag ah hashtag dem :ngakak
Me tell unu Andrew a thief long time
yet people pon ya wah no know him did a swear fi him….from me hear the story me did believe sey a teef him teef the people dem things…
Him couldn’t smile in the mugshot. Why him look suh vex.