DI ONLY NAME MAPPY NUH CALL PAN A ALL WHO DEAD INA 1920

13 thoughts on “DI ONLY NAME MAPPY NUH CALL PAN A ALL WHO DEAD INA 1920

1. Omg he got her pregnant. Senda you right he has slept with all the females in DH! Sad like Obama leaving the Whitehouse

2. Sherifa sleep with everybody she and mappy a twins. The 2 of them f…KI f…KI. mappy sey sherifa beg too much and him nah mind nuh gal because him nuh use to that so him just f..k sherifa and duck her. Sherifa DNA is needed that baby ain’t fi rasta Shawn. Shawn tell the whole Bronx sey him family sey no to that baby. Sherifa the time yuh a call up deno name and a post receipt you need to go spray the $1000 roach that into yuh house with raid . Sherifa how the hell you and yuh family sleep with so many roaches.that’s just nasty. One man wey f..k sherifa sey when him wake up him had to be brushing roaches off him clothes Suh him nuh look back pon sherifa..sherifa u ain’t no hot gal because u and your 2 children sleeps into the same room and u living in america 16years now and can’t get a 1 bedroom apt for yourself. You have all kinds of top man a f..k u from new York to LA. The time u waist yuh $5000 guh duh breast u should have gotten a apt u too worthless. Yuh should Meck mappy help u tuh get his daughter out the roach infected apt.sherifa 13 of uno living in one apt that’s crazy then uno a come a road a come a talk like uno a somebody worthless trash.that’s why the boy a la trick yuh and f..k yuh and Meck yuh bring thousands of dollars and nuh pay yuh because u is a bird bitch. Sherifa u and yuh mother need fi stop cook and sell food to people from out that nasty roach infected kitchen.a pure roach nest into sherifa house. The city needs to check uno and box unno down . Uno a wicked. roaches must drop into those pots now and then. Sherifa please to beg mappy to buy u 3doz raid and 2doz bagon fi spread out the entire roach house

3. But fi real how much kids him get about 7 and nt one him a take care off but bring them to sch but met mi never hw seh him did breed Stephen to and she dash it away in the river so it would have been 8 kids

4. Omg this is sad. When are these ppl gonna learn. There’s no future n fronting!!!! Cho bombo!!!!! Tyad a these low life tings n ppl a wear red bottoms to pawty…GTFOH

5. Mappie stop f**k sherifa long time before she breed. A baby father she a look because mappie name easy fi call. Sherifa did a f**k mappie, Jue, and jay icon same time. Sherifa couldn’t continue f**k mappie because what she want from home (bag and shoes) him not giving her. She know mappie wasn’t gonna spend money on her so she been move on to a next dick. Sherifa know for a fact that this baby cannot be mappie baby unless she save his sperm in a bag in the freezer. Baby look like the man on white plains road who use to buy her groceries when her food stamp run out. Then she look like the rasta man to, sherifa plz talk who is the father. When it come to mappie champagne and that baby MAPPIE YOU ARE NOT THE FATHER AND YOU AN WALK FREE. sherifa a you same one say mappie block you from every single thing all you do a borrow my phone and Stacy phone fi call mappie and as him hear wi voice him hang wi up. That man been not looking on sherifa met all my number him block because him think a sherifa a call him when all these time a liquor mi waa buy. Sherifa yuh hole sad. If mappie block yuh that mean it’s bad.

6. Sheriffa don’t know who breed she di rasta man made it quiet clear cah do man tell everybody way have a listening ear say anuh fi him pickney that di man think di pickney affi mappie cah di pickney jet black and him brown brown fava white man sheriffa Shawn say all him pickney dem fava him all have him complexion but EMILY black black black and nuh look like none a him pickney dem Shawn say him track back the time him did ah f**k yuh and di belly wouldn’t come suh quick sheriffa yard dirty stink bad di whole a dem a rat in a hole nuh use to nothing inna life bottom a barrel she suck every cocky and pussy she can fi things wid har saggy hole

7. Ah mellisa sheriffa big sister the one way breed fi money train fi har 4/5 pickney dem
    Sheriffa har man and har 2 pickney dem
    Di ugly mumma
    Di fada
    Har sister addiah next whore way ah hide a f**k bald head and dat ah facts
    Sheriffa cousin from jamaica and kizzy
    Inna 2bedroom apartment pon
    The mumma cook sell food sheriffa pickney dem and har man sleep inna di same bed
    Ah pare rat & Roach inna di house every turn yuh turn

8. Sheriffa ah how much man name call upon that child girl but wait deh har madda gi har man sheriffa Melissa and adiah and only addiah ah fi him mellissa gi har baby fada a Jamaica jacket sheriffa gi mappie and Shawn jacket cah sheriffa yuh say di African man way yuh use to go f**k way have di store ah canal street breed yuh yuh mek di African man trick yuh bout him rich sheriffa yuh say every Wednesday di man wife gi yuh a box a pampas and 3hundread dollar right a C&C dem bring it di pickney fava di African man bad bad bad ah di pickney money she save up wid the food stamp way she sell people duh up breast but di breast dem heavy an long nuh rass sheriffa body buss up buss up all di tatoo she use dem gyal day f**k anything all di Roach dem inna di house get some sheriffa me know yuh and jue icon did ah f**k till him guh prison and yuh say kerryann can cum lick out yuh batty yuh nah stop tek jue nuff time jue pick har up guh f**k out an drop har off mappie sherrifa say yuh mean wid yuh likkle buddy she tired fi nyam out yuh ass cah u harly f**k har just wah batty wash every time she chat to yuh pon phone wait sushawna ago f**k yuh sista up fi bald head although adiah say dem live inna separate house and bald head mine har but wait for it leff har to sushawna