ken ken mi think u a did 40 a how u reach a 35 now? stop tell lie pon yuh r**s age cah u look old an tuff nuh bc, yuh nuh c how di bone dem tan up strong in a yuh manly face bout u a wife u look like a husband. An miss Tracey yah 35 n look so old smh it sad ova deh suh an no man nah own up nun a unnu especially u cause a di people dem husband yah f**k an if yuh did a run young gal foot how di man nuh leff him wife yet fi.yuh? anytime yuh talk a swear is a man mi turn a look fa di way how yuh sound manly. Michie boo remember is a young gal yuh man leff yuh fa him nuh want yuh a rass unnu need fi stop walk an hate young gal fi unnu old dog man weh unnu have all dem do a f**k down dancehall n nuh give a f**k bout unnu. Unnu think that a love oh please unnu too r*ss old fi inna dance every night especially michie she look like a great granny. An ken ken yuh need fi stop f**k di man a queens n tracey yuh have a beating fi get yuh c just wait its coming darlin. Oh a ken ken i forgot the part wen yuh in the hair salon a vent how yuh hussy carry yuh guh dance an wen dance ova him tell yuh fi go home cause hes going to have breakfast at 5 in the morning though? so y him couldnt bring u wid him? y u wasnt invited? lol a ur good up man, i wouldnt touch posh wid a long stick every dog weh walk by him f**k all me couldnt be him baby madda cause him wouldnt get the chance fi breed me muchless f**k him cocky have no principle n shame him bby madda dem a nasty bc gal fi deh wid him cause him doh want a soul
Boii kenisha dem deh pon your case 24/7 mi sorry fi yuh eno cause yuh soon mad to bc yuh need fi leff da worthless bum deh he means no good to u
Sad to say but I get so irritated each time I see Kenisha carrying on like her husband is a trophy, he’s everybody’s beat. He’s cheap meat. I like you Kenisha but you gotta do better ma. :sorry
no me really have to laugh…. ken ken bwoy u is a hard working girl making this waste man turn u inna fool. better u did gwan hold on to u son father a jail althogh him did get a raw deal but him did rate you big time.Tamara well you have your life together so more power to you Nico need u. Sharon you a party now and again $ tight since harry run you we understand. Tracy wey always a talk bout the old car the ppl husband paul and her shape. like really you need fi get your life together your 35 with no values. u a talk bout paul buy u car u should make him buy house or condo put you inna instead a basement appt you nah stop call gina fi help fix it up. micelle richie welcome door mat poor you mi see unna friday night and mi just have lol and shake my head whole night inna the dance cause you fool. but then again you old and richie a u last chance so gwan hold on oh and then dont run him yet cause youpapers dont finsh yet.
she nah leave him cause she love the hype an drama an cah fight ken ken a idiot gal all the mine she a mine him hes still not gonna stop f**k pon har a nuh marriage dat a doll house that mon. Neva see a gal fi love ova a man suh weh cah do shit fi are all him a embarrass are mi neva know man clown still deh bout all tracey she fi thank god seh dem can buy shape cause she ugly nuh bc nun a dem weh par doh mek onr a rass dem need fi born ova ken ken yuh need fi guh speech class cah u cah chat good old idiot unnu
ken ken you sau dem young and nobody nah own them. but boo the wey a own u cause you a mine him a disrespect you from all angle so better him never own you.Tracy you say no gyal inna them 20s or 30s cant class you but them can say your a certifiated whore mi say the tracy can gwan and she ugly like dog shit one nag make up and still cant get no man fi stay wid her.
TAMARA IS THE PRETTY ONE THE REST LOOK LIKE RUFF SUFFER DOG niesha it good FOR U YOU LOVE PPL BUSINESS AN WORRY BOUT ME TELLING PEOPLE I DONT HAVE NO BABY DADDY YOU STUPID BITCH IM WAITING FOR ALL YALL PUSSY ASS BITCHES U WACK AN UR LIL BRONX FRIENDS WACK TOO PUSSY ASS BITCH YOU GET BUN AN NUFF PICKNEY PON YOUR BIG TIME MARRIAGE
These bitches aint about that life a swear dem only bad round the keyboard all dem do a si dung an chat ppl business when fi dem business deh a road a spoil dem a laughing bc stock smh
I Neva canny stand how all of a sudden Kenisha keep talkin about man that own and want up woman. Undercover sadamite Kenisha remember you are a back in the days whore that f**k half of adrique dance and no man own you until you married posh posh for his papers. Posh poah had you as his side bitch for so long till yuh offer him green card and mind him down like hes a child so stop it and fall back. As one man own them out of 20 men they act brand new and want to class up other girls. Have you stopped sucking pussy yet Kenisha?
@kmt come dash more deh cah ken ken act like she a good up gal an she better than everybody else wid are thiefing self ken ken reputation stink but dem seh u cah turn a hoe into a house wife. Ken ken stop work so hard to mind that bum husband u have cause he aint shit
AND KENISHA F**K GOOD HOPE BLACKS TOO AND ALL HER FRIEND F**K HIM TOO
these girls are sad everyday same story… ken ken u turn wife to abum congrats. michele richee lion backerdont worry u right fi make up wid him u cant do better but mi hear say lisa a breed a richiee a hide it from u but a regular ting wey u use too. tracey wey want a man like how peas want water you want a baby poor u no man nah breed u u too wutless and whoring.
LMAO!!!! but how michelle,tracey ,and ken ken da pon fb talking bout them dont care what ppl say. it sad to say unna care cause unno ova her pon Goodas pink wall a fast and yes unna a live fi ppl. all you dutty tracy bout you cute cute where u figet how outta all your sisters your dad hate you cause u a whore and him hear bout you. mi say it bun mi fi waste gyal like you. pon frenchie boat she nah stop try fi get paul attention all a whine pon GQ dwight mi just watch her and shake my head all now paul dont look the one michelle loose weight lisa and the baby a mad you. you where so sad on the boat but a life young boy you want young bun and drama you shall get.
Kenisha yuh life sad like funeral an the sameway u coulda buy posh posh a suh a next gal ago tek him from yuh n tracey paul doh want yuh so go sit your ass down an stop bawl fi attention n kenisha nah leff posh posh cause she ugly nuh bc an she cah believe she get a good looking man
Michelle post she dont care what ppl say as long as her boys are happy. but michelle u forget your no mother your son father take away your son. u forget how you did inna diva a talk say him dont make the little boy call you and how you feel sad. as you left the shop we class you because u dumb you same one talk say richie dont like you son and always a scream pon him so him tell him father and him father take him. u wutless monkey you. dutty tracey you same one did inna the shop that evening and you talk out load say you nah put no man in front of your son. yes bitch you know who post this think back..bye girls
Lol lol a laughter
Michelle how dare you call pink wall stupid. you brite eeh!!! we have our story straight on pink wall dont worry the truth hurts. your son father take him away from you. u vex the little boy better himself if him did live with you him wouldnt half reach wey him reach so go have a seat lion backer. soon send you lisa baby registry when she put it out….bye boo
Lol lol u got jokes bitch
abayyyy michelle yuh vex cah we know yuh business old ugly woman yuh look like 60 unnu love young boy too much dats y dem bring in baby pon unnu rass cause dem know unnu fool an not going no where yuh ting nuh young gal woulda tolerate half a weh unnu deal wid? oh plz old woman yes keep di young boy cause we wah big man weh have dem head pon dem body an actually have morals so bitch if u think u winning nah boo u just stressing an mad house nah miss unnu
Michelle u dont care but yet still u a address pink wall pon fb….go have many seats… u a dunce from we inna diva shop so cant except better…me ago mad no bitch u ago mad when the baby born… u have papers now so stop thief the island food feed your family and go school and look a real job.. ooops figet u nah brite and u too old fi school
Hey u big stink out gal wey a come pon here a talk low the woman dem cause wen u see them out a road u can’t sey a thing it look like Richie did a f**k u and yuh nar get nuh more f**k that’s it bun u so GU get a life and come out a the gal dem life. Look like yuh f**k woman or something. Michelle look like 60 and she the young boy sey and u and yuh young Fren can’t even hold a Mon .
@ anonymous 8:40 sorry to say mi fren Lisa still a da wid richie so wey u a say nah say nothing….which richie say she unna just shut up….