Is a bunion dat next to har big toe or is a waterbump ??
0 thoughts on “DI SENDER HAS A QUESTION”
Ms Lady, no part of u not Coco nor Chanel…. damnn mugly. Mussi only d coco pon d big toe. Y onoo tink onoo fi jus tek u a name n use it when it doan fit onoon at allllllll
Nooooooooooooooooo met where u get this dancehall floor mat from ????????? My girl that lips make u like Martin in shanana . I give bid D & bionic credit fe fck u on & off when them desperate a morning time .u look like Wesley snipe in drag :dp :hn :salahkamar
Lol Coco unu need fi leave di ppl dem goodup me alone. It dont fit yuh!!! And who houss yuh dey in, cuz yuh no have not even a pot to piss in. All the credit yuh do yuh still camt buy ur own bed!!!! Smh Crosses
Mi nuh too judge people pon dem looks because dem nuh mek dem self but unu fi know how fi rock pics and hide flaws. Yuh not even slightly cute hun, no more selfie….
Ms Lady, no part of u not Coco nor Chanel…. damnn mugly. Mussi only d coco pon d big toe. Y onoo tink onoo fi jus tek u a name n use it when it doan fit onoon at allllllll
DWLLLL ..but really …is this a woman or a man in the pic…look hard..it look like a tranny , and di foot dey like size 13 !
Nooooooooooooooooo met where u get this dancehall floor mat from ????????? My girl that lips make u like Martin in shanana . I give bid D & bionic credit fe fck u on & off when them desperate a morning time .u look like Wesley snipe in drag :dp :hn :salahkamar
Big up coco mi friend leave di gal mak she live r life hun
Bees sting har pon har mouth oh my oh my poor ting
OMG…WTF…..this is sad……..I pray that the “selfies” end in 2013. all the bathroom look a way
Lol Coco unu need fi leave di ppl dem goodup me alone. It dont fit yuh!!! And who houss yuh dey in, cuz yuh no have not even a pot to piss in. All the credit yuh do yuh still camt buy ur own bed!!!! Smh Crosses
Close up pics are not fi everybaddie ijs
Mi nah lie,di bathroom faava prison bathroom!
Mi nuh too judge people pon dem looks because dem nuh mek dem self but unu fi know how fi rock pics and hide flaws. Yuh not even slightly cute hun, no more selfie….
Hoax!!!!!!……it are a mens
unnu really reach di foot cause mi couldnt see pass di ugly face
Fava pond turtle,bout coco Chanel….beta she did spell Chanel like paulisha…dat woulda fit har….
she too bloodclawt mean doah..ow she one guh jine lips line suh much time luk pon di mout :nohope
Bitch ugly bad
This girl didn’t always look like this! Is she sick?
Are you f**king kidding me? There is no coco here and absolutely definitely NO CHANEL. Next>>>>>>>>