DI SENDER WANTS TO KNOW WHAT BUS

SH-Optimized
sh1-Optimized
Met,
Please to ask dis shubble mouth gal is when she “arrived” She batta bout till she land a Philly and chu she think no baddie no know har deeds she no stop gwan. She feel like chu di Yankee army bwoy married har she ina different class from di ress ah har state to state pumpum fren dem. She neva stop try till she run go breed fi tie up di bwoy some more. Please tell di ppl in philly what di circumstances was why u landed there in the first place? Last week she and Veachy pudung one piece FB war and look who is har besties again. Mi feel sorry fi dem lonely lost gal yah. No Gal cah style me and come smile up ina my face like all is well. Fyi Ms social network hotgal.. Di gym ah call you bad. and u doh look as good as you think u do.

0 thoughts on “DI SENDER WANTS TO KNOW WHAT BUS

1. What veachy have pon har nasty dutty body she look so blood clot nasty my girl you fren dem nuh top laugh at you.i don’t know y u think u look gud gal

2. Yes sender dem gal nuh have nuh shame dem just a lost cause disgusting to say I’m related to one of dem in the pic

3. Lol at different class frm the rest.. Ur’ll show Ur’ll colors in what Ur’ll write and don’t even know it.. The envy shows