Woiiiii this was oh so interesting, them couldn’t make it go little longer? I would love to hear him preach, heads a good preacher. Reply
Metty ooo, is the funeral for the girl Jhanelle Hendricks from Spanish Town who took sick mysteriously and died? Dem saying is spiritual stuff. I think she n Apple mom mussi related Reply
jesus is the name of a slave ship. and these people have mental illness bout get inna spirit kmt. Reply
As di pastor ketch di spirit di whole church ketch it -_-
OooOok then…..
Kmt
:ngakak :ngakak :ngakak Only inna Jamdung a tell u
Woiiiii this was oh so interesting, them couldn’t make it go little longer? I would love to hear him preach, heads a good preacher.
me woulda frighten to see dem act suh…….and i grew up inna de church, LoL
When Holy Ghost run,it spread like wild fire….. Caah tame!
Metty ooo, is the funeral for the girl Jhanelle Hendricks from Spanish Town who took sick mysteriously and died? Dem saying is spiritual stuff. I think she n Apple mom mussi related
jesus is the name of a slave ship. and these people have mental illness bout get inna spirit kmt.