DI WAY PHILLY TUN MI HAFFI TEK OUT SOME

Me done spare people feelings to ras**t me can’t do it anymore.Yeah Kerry put up her personal ting pon snap but notting no wrong it did s3xy me like it n di chocolate b in a di video bad no f**k but Twin a move like p**y cause Kerry no invite him Twin say it should a be a 3 some a dhat hurt him.a nuf bitch a rub crotches n it a hide cause a germs dem a run crotches wid at least Kerry ting shot wid a bad bitch.Twin u baby mada upgrade what a rass.Kerry shud a invite Gaymeon suck p**y lick out batty Gaymeon.J Icon say him na come a u party cause u a behave like top man n still can’t drive a proper car n still a f**k germs.Still wish you success but me dey ya a wonder a how much cocky u suck n how much batty wash u give fi keep dey party ya.

Kerry a try get back in a the clique still but it sticky pan her cause Twin a fight her out but I guess har obeah man a mobay no strong enuf to help har him couldn’t help har get back Twin so I guess she need to find a new one a Tia sey u go a obeah man it’s not a mek up story nasty Tia a now me not even need to say anything about you cause u a b*tch germs concubine mascot dog John crow n all of Phili done no dat me jus want Kim fi stop behave like goodas cause from when she a repeat har outfit dem dey gal dey a no nobody she a run competition wid Que n di gal not even see har nor Gaymeon a hope Gaymeon buy u a proper outfit fi di dance n a hope u stop f**k u baby daddy now cause I know u f**ked him last week hashtags #kimhave2man

15 thoughts on “DI WAY PHILLY TUN MI HAFFI TEK OUT SOME

1. What about the video going around with Tia eating kay Smh they say is Maine leak it from her baby fathers phone

2. The streets are talking and they saying Kerry family just found out that her brother got aids so this could be the reason for her breakdown behavior , I don’t understand why the family wasn’t prepared for this the boy is gay being gay aids is a part of the package. And Kerry stop printing off tyesh pic dem off line and sending to Jamaica to obeah man she’s not with your baby father stop listening to Tia , it’s very cruel of you to keep calling children service on the girl .as for you Tia there is voice note going around with you saying capo shoot man and Sharon hide gun in her panty, why is it that you always got to be the one calling up ppl name? So what if your sleeping with the victim he’s hiding you

3. Caneli a lay low from when but a him me really have a message to give the bitch wa u say a ur woman no stop f**k pon u n she not hiding it the gal talk plain sey she only dey with u cause a what she can get n him a beg the bitch fi put things in her name for him me like how u friend a keep ur secret cause him f**k har n no wa say a word the man sey d pussy not even good but I guess u only dey with har to keep up a image cause u no wa d people them class u as a batty man but u name been a call pon batty.Anyways d African sey she a go call the Feds n make them know what u do for a living n she a go call immigration n make them know who you are it sticky bad hashtags #desehoesaintloyal #nunuaintloyal lol u need to check your bitch before Gaymeon f**k it too dem ya man ya a batty man n all a dem a run pussy competition with some germs to maintain image shake me f**king head Mamas a the next one she no stop f**k the young nigga them n all a them a complain about har pussy say it no good she at the gal baby shower a behave like she n rat in a relationship the nigga just a f**k it

Ok A me write deh post ya eno so how fi Caneli n Mamas n Rat part no reach in dehh? Ok dem npink wall a friend so them nah show up them thing.

4. Rat n mama been f**king Smh rat ve no dick so mi wonda how woman waste them time with his broke wanna b ass….shrimp dick rat

5. @Donwith mi av a question for yuh, wat Canelli and di African av fi do wud this post here so? The stupid post is talking about Kerry and out of The blue yuh brought some innocent people in it. You must be less busy.

6. Big twin pussy caneli guh mine u pikney big pussy bwoy an beggy beggy peggy rat all you do a walk an carry news and beg u an caneli as for you dutty crawy kerry your time is near all you do is wok obeah but you wait as for you brown teeth tia am jus clearing my throat suh you chat crawny kerry she chat you you is a big waste gal smh twin white do the best thing run

7. Mrs or Mrs anonymous where’s your burden of proof that Canelli financial obligations hasn’t been met ? I’m pretty sure u have none so what exactly is the base or reason for mentioning he needs to mine his child.hows the well being of his child affects you,are you the mother lol I rather u leave people kids of of y’all petty gossip! On another note how caneli big pussy a bother you some thing look like it wrong with your hole you fine amplify time time to try to degrade your own kind was u abuse as a child tell us please or you the one with the big pussy problem and why a man no inna your hole a f**k u a keep u busy u on website a look attention,did caneli give a unforgettable f**k that u still holding on to cause u sound like a bitter bitch right now lo siento baby girl Oh that means I’m srry!! But callin ones name won’t fix that pussy problem u mention above ,just beg him one a him big twin pussy weh him have and dash weh yours cause if obviously defected or infected,USELESS in my native voice and spend some time with your self and learn how to love your self cause it’s obvious u got big self esteem problem u need to cut it kmt

8. Yes NY Nikki! Canelli bitter ass baby mother you know this message is for you. Leave the f**king man alone bitch!

9. BWOY mi Lost Canelli don’t bother no one whatever is between him and his baby mom is just that.Me cah start fi talk bout Kerry and white bc mi Neva know them leff Canelli loveee you babydadyy winkkkkkkkkkkkkk mwauhh

10. Dwl please that big pussy bwoy i cant stand him flippa handbag as for chicken foot krawny kerry she twin been run gone longtime