DI WOMAN DEM STILL A PICK UP MAN A JAMAICA AND A MARRIED DEM

So those are the (Edited) scammers the aunty and 2 nephews and the mother in the blue

All these 2 boys do is use big woman to get green card.so how the story go the little brother married to the woman hoping to get (Edited) the woman find out say that’s all him want just like what his brother did so the whola dem a plan fi use the woman get the (Edited) then leff har

Low and behold the woman search him phone and hear the whole plan kick him out and now the bredda a beg the woman to tel back the boy the boy a beg the mumma a beg
That’s the big bredda the woman hear him on voicenote telling the little bredda that him must just easy and gwaan pretend until him get the (Edited) cause if him leff the woman with out him get the 10 year him a go stuck
The wife hear the mumma a chat har say she nuh like her an a call her b*tch

3 thoughts on “DI WOMAN DEM STILL A PICK UP MAN A JAMAICA AND A MARRIED DEM

1. the never ending saga of the wind rush by pussy and plane.. for those lucky ones who hear and still go bring dem up north,, one just come feb a Canada and start diss the woman, find naked woman on his phone time him dat daft dat him no lock the phone rude to the woman bout if hers did good him would not have to….. they are telling her to put him out… MEMBA ANY ASSISTANCE HIM GO GET SHE IS RESPONSIBLE FOR HIM,, IF YOU TRY MARRYING A SECOND TIME, GOVT TELL DEM PAY BK GOVT MONEY FIRST, NO MATTER IF ITS YRS DOWN THE ROAD

2. marvin the beast was out there for all to see they complain of abuse they left the women and go into shelter,,, the abuse and disrespect, when u tek them on u also tek dem family who also want to diss u too. dem a baggage, bag an pan too

3. They love when them come into house, u own the house and want them name on your house title BIG MISTAKE all the events are presently playing out today as we speak a man help someone with agreement to tek wey uself when u get through, the man under pure agony she breed and refuse to let go. and him help her so she can help her mumma who in farrin fi 35yrs, mumma a tell her no come outa the man house