DID KILLA GET BACK HIM VISA?

DEM HAVE HIM PAN FLYER FI AUGUST BUT IT SEH HOSTING SO WE WOULD REALLY LIKE TUH KNOW IF IT WAS MADE POSSIBLE..A STATEMENT OR SUMTINGG…KILLA DEH PAN DI BUBBLING AGEN?
bounty-Optimized

0 thoughts on “DID KILLA GET BACK HIM VISA?

1. Some promoters have a dirty nasty habit for false promotion and putting artistes on a flyer who don’t have a visa. That’s why I always confirm with the artiste before I attend an event.

2. Maybe him get a visitor’s permit and not the workers in that case “hosting” would not be illegal. Bounty too renk fi dem just drop him pon flyer so and him no know or start cuss bout it. In other news Met did you see the suss where his (Bounty) brother stole a cellphone at the airport when them coming from a show in another small Island? The reports say dem hold him and Mr. Killa just board him flight and cut

3. The promoters are legit and are members of his crew. But I never heard of him getting a visa. However, as stated previously if he is hosting it is not illegal on a visitor’s visa. But remember on Onstage awhile back he could easily get a visitor’s visa but he is not a tourist, he is not Delores, lol

4. Just looked at the flyer on VA Records Twitter and it said hosted by Brooklyn Alliance then it says endorsed by Bounty Killer.

5. Met as u talk bout bounty me remember me did have a story me waan yuh check out. Wah day u post bout timry and me did a seh dem fi low di girl but an actual story is there. Apparently she is on the run from the courts because a summons was taken out for her for owing rent and she keep promising the girl she ago pay her lickle lickle, then she say she a sell some things fi pay her. But wah day she deh pon tour wid CharleyTrewlanyBlacks and she is his assistant and a jus yesterday me see har a trewlany pon ship a have fun.

If warrant deh a road fi har, how come dem Caan arrest her yet? Anyways, the lady weh she own have up flyer asking the public to call police or calal her if dem see her. The instagram page is princessjuds. See what u can mek out of this story cause it sad bad. Yuh caan a live hype life and a cotch a people yard and yuh owe rent.

Then again, why the landlord mek she owe her so much?