DIS IS A SIN..OOMAN A BORROW BATTEYMAN CLOTHES

14 thoughts on “DIS IS A SIN..OOMAN A BORROW BATTEYMAN CLOTHES

1. Good for her worthless gal crosses how low can you get gal why you never stay a you yard he she to style you properly

2. An dis bitch so hype???? Nope can’t be the baddie she… No wonder she nuh stop flirt up wid Charm baby daddy she a look a food den she preach how she independent dis n dat

3. Nasty bloodclaat shannon every weh she go she n people inna problem me nuh kno y she nuh go kill her bloodclaat self Shannon is a real life bloodclaat poison every body go round her find her out badmind u bloodclaat me neva meet her second gal will tek her last buy name brand just fi inna the hype Real f**king dogshit this

4. That’s a disgrace a swear…..shannon Edmond you nothing but a wet liner how low can you go although you look like a MAN…serve you right because u wanna pay big for high company…..due to how me hear how much this boy do for you and you con him of $650 you should never do that…..

SHANNON UR A DOG SHIT

5. First and foremost this story is so old so fi whoever post this I’m not sure what your getting out of it…yes shannon borrowed my dress and so what? It’s a new f**king year and I’m not going with what’s of 2016….. me and Shannon had our difference and we will never be friends again so for you whoever name THE TRUTH get the facts and come back when you saying Olivia pope FYI we don’t need to wear each other’s clothes IF YOU ALL ARE STICKING TO ME AND SHANNON BEEF DO SO BUT DO NOT INVOLVE MY FRIENDS