Golden opportunity to show class what dancehall fashion has to offer n she gone pose with the bhuttu blue Smurf tiyad weave Inna di ppl Dem high class magazine!!Nuh likkle Nutten she nuh have bout her kmft! Reply
@ Marie.. . You r so right. In my opinion she NEED a stylist bad before she seek anyone attention roun here!!! Reply
Spice please go follow couple Nigerian dress mekka mek dem do some real clothes fi yuh since yuh claim yuh stop wear brand Reply
Wah kind ah travesty is this????? What in the Sir Honourable Marcus Mosiah Garvey ah keep yasso????? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Reply
Is she supposed to be George Washington the president or one of his Slave concubines ? I’m confused. Reply
Did you guys pay attention that this is for paper magazine and most people who appear in paper magazine has on outfits that’s similar to this Reply
Spice is looking a next round of publicity…Mi naw look.
She looks like a damn fool
Golden opportunity to show class what dancehall fashion has to offer n she gone pose with the bhuttu blue Smurf tiyad weave Inna di ppl Dem high class magazine!!Nuh likkle Nutten she nuh have bout her kmft!
Is who she??
@ Marie.. . You r so right. In my opinion she NEED a stylist bad before she seek anyone attention roun
here!!!
But ah weh dis?????
Di person whey use dem knee and do dah hair deh u nuh hear nuh fi do hair when u sick
Spice please go follow couple Nigerian dress mekka mek dem do some real clothes fi yuh since yuh claim yuh stop wear brand
Wah kind ah travesty is this????? What in the Sir Honourable Marcus Mosiah Garvey ah keep yasso????? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Is she supposed to be George Washington the president or one of his Slave concubines ? I’m confused.
poppyshow
Fava eediat. Why Spice must mek a mockery of herself?
Lawd why Spice doing an interpretation of Marge Simpson
Her face look cute though
She looks like a Voodoo priestess.
Did you guys pay attention that this is for paper magazine and most people who appear in paper magazine has on outfits that’s similar to this