DIS PERSON SEH FI EASE OFFA NICKIESHA

Why all the female in dancehall putting down the girl and making a fool out of her, all of them on hero page laughing and hyping him up, then when the girl post pic they click like, the last time I check it was sher and reene and her have something, but now HEADTOP,TALLUP,NICKI CHROMAZZ , REBLE and few more laughing at the poor girl….. the other day they was talking about woman power and man must stop kill woman and down grade them but hero dissing the girl and all of them over there gassing him up.. Wrong is wrong and right is right!! Marvin and him have something don’t put the girl in it… dancehall is mix up and a lot of dirty heart people out there, when some one is already down you don’t still kicking them… the girl look like she want help how about y’all try help the girl instead putting her down and y’all woman also.. every dog has there day!!!!! Am just a individual on the out side looking in on the situation and talking what I see!!! HELP FOR NICKI CYBER BULLIES GONNA LET HER KILL HER SRLF!!!!!!

33 thoughts on “DIS PERSON SEH FI EASE OFFA NICKIESHA

1. I know there has always been feuds in Dancehall but, in recent times Dancehall has gotten more and moreTOXIC.

2. I totally agree with you sender 100% I am always a defender of the under dogs, I was never a wagonist. Leader to the core of my heart, I hate injustice, hero a act like the typical batty man, but nobody don’t see this, a trace like a big dutty slut bitch ass, yo Nicki want even one gal like me, when mi did younger, and see how mi tek it to them in some ways weh them wouldn’t understand, it bun mi fi di whole a dem, all the one Sher she, I would buss off her face long time, cause mi done know she is bully number one, and every one of them a follow fi her cue, bad mine a play a great role too, Nicky dance better than the whole a dem, my opinion, Sher a dead dog, mi can’t stand her.

3. I agree with you sender as well if this some type of bullying going on against the girl but Hero has no control of what those other girls want say or do, he just give them the outlet to express more and more of what they feel about the girl… It looks like in that dancehall dancer business everyone is trying to make it and the girls need to have a tough skin for the business because with any exposure your going to get good and bad criticism and envy so the one seh who can’t handle that need to leave the business or grow a thick skin we can neva stop people from talk but we can be strong and continue to live your life to the best of your ability…
    If Marvin did what Hero is saying Marvin is dead wrong to stop someone’s papers, he is wrong for that, not I haven’t heard that the girlfriend bad up Hero along with her man but you neva know because some gal like to partake in their men f**kery…

4. Mek dem gwey, the whole a dem big sour and stink looking alike, who nuh stink looking bleach and craawny or look manly and tough. Nikki body look waaaay betta dem di whole a dem and shes the best dancer OF DEM ALL. Just because she nuh flashy or a run down brand like Sher, dem still nuh look betta dan har.
    Nickiesha, you body neat, cute and real looking, Marvin claim u up, who a claim up di rest a di whole a dem……all a dem a hide n tek ppl man
    FBH, it look like u caant fly fi true, try it n see if Chump let u back in him country, u sound like a nasty batty bwoy, have it out wid Marvin n loww out Nickiesha.

5. On Marvin’s live yesterday Nickiesha stated that the women hate her because of Marvin, basically implying that they want Marvin and is jealous of their relationship. In my opinion and this is my opinion, to each his own, I believe people are more disappointed in Nickiesha more than anything, because she makes this man control her to the point where she is following in his foot steps, to the point where she doesn’t even have a voice of her own anymore and cannot even acknowledge when he is wrong. World dawg, didn’t have to embarrass her like that still, I guess he was just upset because she called him a coke head. I just believe she needs to let go of him and continue with her life because if anything it looks like Marvin a salt her up big time. She not even look as good as she was before she was with him.

6. Di whole a unnu always come a chat bout sher a bully sher a bully how di f**k she bully them. Unnu did know seh sher and Renee was friend long before nickeisha join them company?? Unnu see nickeisha look like she want any help? All nickeisha do is force up she and Marvin inna everybody face from di get go! From day 1 her behavior never nice, she used Marvin pictures or videos to throw subliminals at the wife and her ex-friends, writing captions like “a years we a do this” throwing it in everybody’s face. Ecause she feel like it ago “bun dem” so in my opinion a she did a behave like did big bad wolf. Kmt

7. So nobody saw on his live she was playing music and he run her from next to him.love Nikiesha but Marvin has her like a pappyshow all ah climb tree n wire and tagging world star like it’s a good look .I just think nobody wants to see her with him because he’s a woman beater with too many female qualities. I’m yet to see head top involved in any of this mixup so sender don’t lie on her. Her n tall up always comment on Nikki page when she post stuff.

8. If more than 5 people saying the same thing about you then there has to be some type of truth to it.Marvin look into yourself and stop blame people.

9. This is prime example of what it is like when friends become enemies.. If Mavin and Worl’ dawg a fren before .. yuh mean fi tell mi seh all dis time him never know marvin a battyman and if him know,what does that say about him and him character… I really don’t have a feeling for Marvin but mi like nickeisha from long time back and since she and sher fall out di whole a di girl dem in the dancehall fraternity turn against her.. leaves me to wonder what is it that Sher a discuss and chat Nickeisha seh amongst the other girls.. cuz no one should tek side cuz I don’t see her dissing no one she just hold her corners and do her ting yet still yuh have a whole heap a big dutty bombo hole dem weh a gwaan like dem get pay fi siddung pon di gyal page and wait fi she post.. you all dem Jamaicans the new bruk pocket paparazzi dem everyting dem ketch and send in… and when dem nuh have ntn fi seh dem start pon di lies dem.. She a nuh di first and most definitely will not bethe last girl fi tek smaddy else man… only god alone can come tell mi seh a nuh di rest a girl dem have dem fake page and a send and comment the most…. Sick dung to johncrow stomach… Dem have a saying seh everybody have dem time pon di high horse.. doa worry someone else soon drop off…

10. I was fine with Nikeisha till she comment under someone pic say if Marvin did happy wid the wife him wudda stay wid har. She dry yeye and fool. She should have let Marvin speak about his wife, not her. Also I hate how har son always look. She ever bazzle and the little boy always inna the one beat up boot, not even a nice, hard wearing shoes. She put man in front of her child. Plus Nickiesha behaves like she’s earned some prize by being with dirty Marvin. She swear say people grudge har.

11. Unno leave the girl Pickney out a dis,smh,children are off limits no matter what.Anonymous u too wicked bout one beat out shoes the child have.Mi sorry if unno fi jus get up and talk bad bout people and dem pickney.Lord if a dis fame bring I don’t want it,meK mi stay unknown and hungry cuz mi wi kill people esp fi me pickney.ITS JUST A SAD WORLD WE LIVING IN.

12. whatever, I comment that cause I saw the child repeat that shoes day in day out when Marvin and Nikiesha a change shoes every night. So if him have more than that one pair he’s not wearing it. No one is attacking her child, I stated that as one of the reasons why I dont like her.

13. Plz all a dem hate on the girl for nothing yes sher a bully and all a dem scared of her f**k dem nicki do your thing you see none of them man a own up kmt dem a tek people man under the quite sher did a f**k andrekmg people man see she start f**k back siva the rest no man dont show dem up dem big and stick like suck pussy renee you di worst sher puppydog if she say drop you say how high leave di gal alone f**king badmind no a she alone tek married man f**kin fools yes di boy never happy so what uunnh come cuss know you can tell dem a haters dem love when people an dem in things dem run like Christmas people need to read between the lines dem is a trouble makers di girl don’t even see dem ,dem love gas up shit

14. Jamaica is filled with band wagonist who are bitter and envious of anybody who’s garning even a little bit of attention or success. Too many Jamaicans don’t like to see people on the verge, they will only turn into a mascot/groupie for people who’s already “made it”. Remember that even with Bob Marley (who’s arguably the most recognized figure to come from the island internationally), he wasn’t embraced whole heartedly by Jamaicans until he achieved international acclaim and popularity. All these haters who are camping out and leaving negative comments on DHQ Nickisha’s and Marvins social media pages would do a 180 if these two ever started appearing in hip-hop videos for top artist and would turn from a detractor to a groupie/mascot instantly, so don’t take those haters seriously. Jealousy is fueling people’s hatred for these two, don’t be fooled. People are jealous of the fact that there is a growing demand for their dance performances INTERNATIONALLY as well as domestically and that these two seem to be happy with each other relationship wise. You would be surprised, in a side-chick endorsed culture like Jamaica, how many people (especially other women) would despise a woman who shows OPEN affection towards her man in public. The best advice for Nickiesha and Marvin is to use the hatred to fuel your career, success shuts them all up, keep on dancing and market dancehall culture to the world.

15. Talk bout bully nickeisha uno nuh see how him a diss up har fren them and how him a diss up him wife? really have the heart fi talk bout bully? she cut off all her frens and associate fi a tacky relationship! nobody wants what the gas station couple have! nobody nah bully har! she too nuff and fool fool! take the girl husband and mock her ontop of it so weh the bullying weh uno a talk bout deh? marvin is the bully! him bully nickeisha and him fart up frens them nobody nah bully her..

1. Him no wid the wife get over it. The man move on try to move along to. Damn it man a feh dem lives dem a live smh

16. one big bunch of uneducated z-list nobodies in one big tenement yaad toss up! its just distasteful… this is the thing i hate about ppl, everybody want to tear down each other, all a dem behaviour is so sickening and they are all ambassadors of dancehall, all of this unwarranted bickering only bringing dancehall down on its face, no wonder ppl turning up their nose at dancehall! dem fi do better! there is space for everyone in the business all of them unique in their own way and what makes it worse is that all these ppl were friends!!! best buddies and the world at large gets front row seat to their tacky domestic dispute… dem fi leave dancehall and go one side and stop tarnish what is left of the culture, ppl fi stop book dem fi dem events, and make dem realize that their behaviour is unacceptable, promoters are at a loss because of them and the bullshit… all a dem a big rass ppl and this the best they can do?! and is not like dem a make a living off it, cause most of dem hungry no bloodclaat!! they need to look into themselves and carry on better, set example fi dem pickney and other ppl pickney watching dem

17. :ngakak :ngakak :ngakak Whooiie dah senda yah wear glasses….come closer mi luv nuh look suh far from di outside come een!! :ngakak :ngakak Mi nat looking. Di man seh di gal foot tink :ngakak :ngakak whooiii a from mawning mi deh a grung a dwl no sah. Mi tell yuh seh yuh f**k wid marrid man di salt weh reach yuh nat even sea nuh have it….. mi know yuh cyah too read still but yuh shoulda mek sumbody read pinkwall fi yuh…. gal from di man did diss yuh fren dem yuh shoulda did tek dah hood deh from yuh hole…from him name call pan batty yuh sqeeze di hood from yuh hole….from him marrid yuh…an so on…… bloodclaat gully bop an chin shit yuh deh pan my girl. loooooooooooooooooou.

18. Inna FBH mouth dark like cave.A trace like dem big first time higgla. If Marvin is a battyman then that make you a battyman accomplice.As for the hate towards Nickeisha, my opinion is, some a dem same gyal deh weh a dunnn ar, a feelings them a carry choo Marvin stop whine up pon some a dem. I can’t see no other reason, cause who gives a flying f*&k, if Marvin was woman beater & blah, blah. Nickeisha is not a toddler. I don’t wrong ar fi launch out.Meck money wid yuh man yes, but jus meck sure yuh have a secret account. F**k the dutty f**ka dem, the more them talk a more show we book. If you meck this get to yuh head that mean yuh nuh ready fi the lime light.Thank God me is a nobody…

19. All now me can’t see how di fi hell sher a bully dem! And y unnu feel like ‘dem’ fraida sher. What a way unnu a talk fi di people dem tho. If she was such a big bad bully and disgusting person she wouldn’t have NO FREN left & all the other girls would be shunning her!!!! If my fren man diss me or make me feel violated inna anyway & me decide fi cut off di two a dem who is unnu fi tell me not to or to judge my decision??? I wonder if unnu realize seh a longgggg time Nickesha a tek Marvin under di quiet from when him and him wife was in them relationship??? Ask nickeisha how much time Marvin video call him wife beside her in the past & a tell the wife seh dem a just friend!!! & right through all a that sher and her was good & sher wasn’t fighting them undercover ‘relationship’ Sher was there posting pics with him and a call him ‘bro’ same way because she can’t stop her friend from deh with who she want! The whole falling out start when Marving go do video & a talk bout him no like when him woman have certain type of frenz & she nickeisha same 1 run go text them a laugh bout if them nuh see seh Marvin put up video fi them!!! Then when them vex bout it she tell them seh a never them him a talk is him wife frenz. Mi see nuff a unnu a talk bout sher dem vex because dem nuh want nickesha deh with Marvin & blah blah blah but unnu can’t see that they were there with them all throughout without a fu**ing problem!!!! Unnu too biased because unnu hate sher unnu can’t open up unnu eyes and pick sense outta nonsense. Mi not in them circles but following up the whole thing & hearing everybody side me surely could see where the problem drop in. If the girls decide them ago keep them split to themselves why Marvin felt like he should have jump in an interview and start talk about it over powering the decisions of the group of frenz who him go there go see???? MARVIN IS THE FU**ING BULLY

1. Dwl talk di tings dem :ngakak :ngakak :ngakak A tek beaten from battyman… all kick!! lol all when di video drop ova yah wid him a bax up di wife face..an a fimi man mi run like teef! cause sum day sum day dem lick deh mite reach mi tuh… Wah met always a seh gal fi fool but nuh suh….. Mi memba when she finally post di pic wid him an har afta di years in hiding har post was ” A years we a do dis” what a post… a real bad gal mek post like dem deh! Tek yuh beaten bad gal fi get lick lol….all a dem deh split and drop a grung mi see yuh duh inna dance like a nuff yam yuh eat…. and yuh mek marvin country weh run cum a town cause him a run from di battyman sumting a beat yuh???

20. These people are all delusional. World dogshit what is his talent to run up & dung spitting on his camera phone spewing f**kery like he’s some bitch on the streets cursing out another bitch…thats talent???? people really think he’s entertaining.. sad f**king world. I won’t bother to touch on Marvin & Nicky its so redundant. Obviously her so-called frens were never true frens & all. The waggonist were jealous of her all along due to the attn she was getting & stil getting so they all crawling out like crabs the more the merrier sick set of sad bitches

21. I’m not a fan of neither Marvin or Nickeisha. However, we live in a real world and people will always have things fi seh. If she wah deh wid Marvin mek she duh har ting. Dem will have to face dem own judgment. As to who badmind who, Jamaicans are always the first fi call badmind. Nuff a unu inna relationship wid man and even ooman weh nah guh nuh weh, weh people call unu out unu claim badmind. Right now as mi see it, lef dem mek dem live. Nuh wish bad fi people. We’ve all made poor choices in life, if she fi trip and drop she must get up.

22. This not about Nickeisha and Marvin, sum a uno agwaan like uno man nuh beat out uno rass too, don’t bother wid the Internet charade like uno better than tek a gal man and uno nuh response, mi real and down to earth, so y when him did a beat out the wife BC she never lefff, why she did a hold fa, I guess it was fi di beating and the shit up c…ky as uno same one a seh, Sher is a bully, she f**k like dog, and mi nuh rate her, mi a leader, so mi recognize leadership qualities in her, but she is manipulative, and she has a strong influence on the rest of the other girls, I know it, cause I was one to draw a crowd of girls around me, whatever I say, all say, the only difference between me and she, was I don’t try to manipulate and influence people to do as I do, if it is wrong, nuff a dem a talk bout the girl son, is big stone lick uno want ina uno face, bout girl husband, none a uno nuh tek people man and turn wife now, is wat tek some uno weh chat bout uno a wife, uno sick all uno husband stomach bout uno a wife, kmt, FBH a batty man too, bout him trace and a huff puff like wolf, him could deal with the situation like a man, imstead of claiming say him straight, him remind me of Amber General, dutty low life batty fish.

23. Yea man, them need come offa the girl p….y hair like crablouse, Sher and her wagonist follwers need some hard box ina dem BC, nuh gal can’t ride my name a road like bike, mi beat out them nastiness long time. Wether she want tek Marvin or whatever, what’s the big deal here, is not she a only side chick weh become the first chick, a Jamaica ting that, so why di vomiting and the coughing, when them ready them tek libatty wid all the girl mother, yo, a some 2×4 some gal want cross them face,when them bring my mother name in the streets , cho mek mi done , cause mi nuh Internet bad gal, mi bad ina real life, Sketelbam

24. marvin a threaten the man fi mek man kill him pon the media, he is only a green card holder, tan a Jamaica chat fart, him cant read and write like most of them fso a special girl or male friend has to do it for them

25. Anybody else see how Renee trying so hard to be like Sher?She try talk like her walk like her dance like her n try to behavior like her thinking it’s cute?! She need to go sit down with her old self…old before them young, flabby flabby self. sher she smfh she is so ghetto n think it’s cute n think she real when she talk certain things n truth is she is not! I hate seeing from her neck down. Guess she didn’t have enough money to go to a good surgeon. As for nickEsha I just hate how she let Marvin control her n clown her out, he needs to go. But with her lack of education a guess she won’t b waking up anytime now. And this beef won’t be ending anytime now as all a them just big inna body Lilkkle inna age n DUNCE! God bless them all tho

26. SHERR STOPS IT!!! IS NOT NICKESIA FAULT THAT U SHAPE LIKE AN EMPTY BARREL. IS NOT HER FAULT SHE FIND A MAN AN U IS STILL A ONE NIGHTER. SHERR NU MAN NAAAAW FEATURE U ALL THE HEADTOP U A DO. MY DEAR RENEE A WEY DESPERATE AGO? EEEEH U NEED A DOG FI CLAIM AND DOG REFUSE U. THATS Y U ALL GOING TO SEE THAT GIRL RISE AND ALL A UNO AGO FAIL CAUSE WHEN UNO DIG GRAVE DIG 2..

TEAM NICKI

27. No woman wid sense would deh wid Marvin. From you look pon him, him favor big fish. Mi hate Fi see him. And as far as Nickeshia, I agree with the comment up top. She looked better without him, him a crosses.

28. I just wanna know what that is on her head… It look like mi stay from new york n fling it pan har head a jamaica. It gots to go