DOLLY GONE A YAWWD

0 thoughts on “DOLLY GONE A YAWWD

1. Competition time..Kim Possible is there now and is pure flossing a guh down. Kim mash it up in December now she a guh wah do the same. Loosers.

2. She look stressed. Dat vacation look like it needed long time. All di makeup do is highlight di level a stress in di jaw cawna. Hope you get some good rest and nuff vitamin D.

3. @anon 3:38…di no name, no label, no instruction non FDA approved one..like the one wah lavish a sell

4. What type of bleaching cream dolly and sweets mixup and use on their skin because them skin yellow and pretty, any of their friends or them can tell me the name of the creams or gel they use?

5. What’s the name of the filter then because both sisters skin are so pretty,surely it’s not all filter.

6. when u see these people in person their skin look crawny bad! I dont understand why this person going hard to bleach look how ugly the sisters are esp dolly

7. Dolly sweets kim & dem fren di gay one weh dress nice mi figet him name but dem definitely bleach they was definitely black before !!

8. Yes but dem still ugly dem ugly brown and dem ugly black a dat mi no like wid people one pound a make up an uno ho she look good she hot she pretty Dolly ugly no bloodclaat she and r sister make up an clothes look good yes but dem ugly but we can not tell dem dat