DONEISHA AND DI BENZ

Donesha stop hype bout give and u received after yuh guh obeah di man fi leave him wife and tek weh di Benz weh him bye har a England fi ship it a ja fi pose but little the people dem nuh know seh a nuh ur Benz di man send him it a ja fi sell bout yuh run use yuh money fi clear it fi put up pon ig f**g yam head how much u pay to clear the 2 vehicles dwfl 4 million just fi pose and is not ur own did u tell di dwarf u f***g facebydre and u and him went to California di other day bout u a pose pon Benz wid yuh lada p**y 

20 thoughts on “DONEISHA AND DI BENZ

1. It well park up before her store inna chakka-chakka Clock Tower Plaza, never see a disorganized Plaza I hate so

2. Then how doniesha would a love obeah so clearly it must be working. When a nuh she Unoo say a her mother a wuk obeah no sah.

3. SENDER RUN THE MAN NAME AND BACK GROUND REPORT..

WEH HIM DO FI A LIVING?
    WEH HIM LIVE?
    WEH THE WIFE NAME?

4. Donesha mi naw lie yuh kill waldie fi house den obeha di woman husband fi Benz di Man get tie up and now yuh nuh want him but yuh run guh clear di Benz fi pose pon people out ya donesha yuh fren dem buss yuh secret seh u a fuck fiercebydre and u and him guh a la guh shop fi unnu store hope yuh shop money can manage Benz parts

5. The man come from England him name Johnny aka dwarf di same likkle short bruck man weh shi deh wid from she with waldie and she and him pay fi kill waldie now him get bruck and stuck a Jamaica run leave him wife and kids gone be donesha built in baby sitter mi nuh know di wife name but she’s not a hype girl but donesha know di women and want to live like di woman because di man used to tek care a him family but donesha obeha strong bad donesha we know yuh aguh buy di Benz from him and gwan like him buy it fi yuh a him wife Benz and him ship it guh Jamaica fi it sell fi finish him big house but because yuh like hype yuh run guh clear di Benz and put up pon ig and please nuh compare yuh self wid mi nice clean fren little miss

6. Doneisha did crash her x4 suh the money weh she get from the insurance she use it clear the Benz. Instead a buying a car from somewhere else, the man weh she deh wid in a little spot best thing she do is help him out by purchasing or paying of customs for said vehicle ain’t nothing wrong with that. So what’s really the problem ?

7. Anonymous 7:48 a big thing wrong wid it because him never buy it fi donesha him buy it fi him wife and yam head donesha think it look good fi accept something a man buys for his wife and tek back and she want that if donesha was a real woman she would have said to di suck pussy dwarf man seh buy me a new car that’s ur wife car but no she and har mother weh mek obeha guh obeha di man and dun him turn him in a one built in baby sitter after them kill waldie and thief all di money weh him did have in a di house donesha yuh day soon come

8. Awwww somebody sounds big mad lol she naah go stop mad y’all…stay tuned there’s more to come of her and her success,sender I suggest while you’re waiting to report the next Doneisha success you try go make something for yourself cause clearly you’re one sad bitter bitch.

9. @xoxo/ donesha yuh reach anyways nuh gal weh deal wid obeha naw guh reach too far because is not god work how yuh feel fi a drive di dwarf wife car if yuh did good like that him woulda buy u ur own not tek back a car from him wife and u clear it a a drive it that still not urns ur name is not on di title so clearly it is not urns all weh u and yuh police looking obeha working mother duh fi yhu feel rich god soon come visit unnu as fi di bruck dwarf him 3 years stay a Jamaica soon up and it naw guh Re-new yuh fuck pon him like dog tell the people how him hear yuh pon phone a talk bout yuh next man but because him get tie him can’t leave yuh feel like yuh win wid a married man who still don’t divorce when will u get a ring neverrrrrrr because him still married yam head dwarf yuh need fi guh tek care a yuh 2 kids dem a England and help yuh wife because yuh send her big son guh prison is a wicked dwarf

10. Johnny wife is a nice humble gal! She’s a friend of a friend so wouldn’t discuss her personal business wid me but mi nuh see how Johnny coulda buy har a car and take it back Inna England yah (unnu sure a nuh teef him teef it from har? Lol) all this fuss over a used car, com’n Johnny wife can have any car she wants a credit run England! Stop mix the gal!

11. @dre gal naah honey boo boo it ain’t Doneisha,and you clearly sounds like the wife cause if you ain’t the wife I don’t see why you’re eating up yourself like this over a car,remember these things are vanity….I don’t see why you one hate Doneisha so much….you need to go pray cause clearly you are focusing on the wrong things in life smh and don’t @ me or reply to me either cause I will not go back and forth on social media with nobody I don’t know…goodnight.