Dovey seh she a defend Sher dem and Spice block har form har page…Spice?????? come on youre a stagelebrity :nerd
7 thoughts on “DOVEY MAGNUM A DUN SINCE OHH”
But dovey with the 2 dumpling n half tub a butter a hypocrite cause when spice drap the fuss argument she ova deh a side with Splice dovey go n knead some more flour n boil n come outta this u can tell nobody bout dirty n ur mouth corner Eva a sud like it name Maytag FOH kmft
Met Yah ride……..gwan ride dah one yah out! cause that motherphucking maytag comment was a ras long range cannon fire from a warship whey not even russia or america can’t fabricate a bumbo!
chuet when yu wake up and walk in pon the board yu come heavy no blurt naught :army: :beer:
But who stay bad like dovey?? The ugly broke hungry people them walk and give the most problem. Is a hype dovey a look. Dovey mine you business you don’t have better things to worry bout like your papers, your teeth them, & how fe make money? kmft you too f**king nuff. Spice naw give you no buss stay in a your lane with your sticky career. Dovey you look sour no bloodclaat go shower in a little bleach then try again.
Chuetyyyyyyy….morning metty n folks….chuet mine yuh mek dovey shit splash pan mi…no sah…chuet come out an run di tractor trailer ova dutty magnum…a weakkkkkkkk…
DUPPY MAGNUM IS A DISGRACE SHE ALWAYS AH LOOK TROUBLE N SHE JUST LOOK LIKE A BIG SLOPPY DUMPLIN WAH NUH BWOIL OUT GOOD. EVERTING LOOKS F**KED UP ON HER SHE NEED TO GIVE UP. SHE HAVE A BAG OF FOLLOWERS WHO REALLY JUST DEH PON AR PAGE FI HEAR PEOPLE TRACE AR. DOES ANYONE KNOW IF SHE HAS ANY TRUE FRIENDS, OH MAYBE SHE ATE THEM.
But dovey with the 2 dumpling n half tub a butter a hypocrite cause when spice drap the fuss argument she ova deh a side with Splice dovey go n knead some more flour n boil n come outta this u can tell nobody bout dirty n ur mouth corner Eva a sud like it name Maytag FOH kmft
no :tkp
SUNDAY DEATH BLOW FROM CHUET To duppy magnum!!!!!!!!!!!!!!! :ngakak
Met Yah ride……..gwan ride dah one yah out! cause that motherphucking maytag comment was a ras long range cannon fire from a warship whey not even russia or america can’t fabricate a bumbo!
chuet when yu wake up and walk in pon the board yu come heavy no blurt naught :army: :beer:
But who stay bad like dovey?? The ugly broke hungry people them walk and give the most problem. Is a hype dovey a look. Dovey mine you business you don’t have better things to worry bout like your papers, your teeth them, & how fe make money? kmft you too f**king nuff. Spice naw give you no buss stay in a your lane with your sticky career. Dovey you look sour no bloodclaat go shower in a little bleach then try again.
Chuetyyyyyyy….morning metty n folks….chuet mine yuh mek dovey shit splash pan mi…no sah…chuet come out an run di tractor trailer ova dutty magnum…a weakkkkkkkk…
DUPPY MAGNUM IS A DISGRACE SHE ALWAYS AH LOOK TROUBLE N SHE JUST LOOK LIKE A BIG SLOPPY DUMPLIN WAH NUH BWOIL OUT GOOD. EVERTING LOOKS F**KED UP ON HER SHE NEED TO GIVE UP. SHE HAVE A BAG OF FOLLOWERS WHO REALLY JUST DEH PON AR PAGE FI HEAR PEOPLE TRACE AR. DOES ANYONE KNOW IF SHE HAS ANY TRUE FRIENDS, OH MAYBE SHE ATE THEM.