HIM KNOW DI SONG DEM LINE BY LINE OOO…SIZZLAAAAAAAAA YUH NAH GO GET NO MERIKAN VISA BUT YUH MUSIC A GO REACH DI PLACES
0 thoughts on “DRAKE DRAW UP SIZZLA AND GYPTIAN”
This is what Drake is going to use and win over Meek Mills, love in his heart. From Drake is singing those lyrics it is showing that has a conscious side to him and that his mind is grown
It’s good that Drake is showing the reggae side of his musical awareness, and mi like de conscious lyrics ting wey him a deal wid. Do yuh ting my yute!
This is what Drake is going to use and win over Meek Mills, love in his heart. From Drake is singing those lyrics it is showing that has a conscious side to him and that his mind is grown
Nicky mushup di man head him convert inna Rasta lol
Bwoy sound good eeh….I love how he took the time to learn the words. I love me some Drake.
It’s good that Drake is showing the reggae side of his musical awareness, and mi like de conscious lyrics ting wey him a deal wid. Do yuh ting my yute!
Drake too lyrical/versatile fi likkle dunce head tweet mill das y him get dah spanking deh loll
Heard meek jus tweeted that someone wrote that reggae song for drake
______________________________________________________________ him cudden so fool
love drake even more nicely done
Maximum respect to Drake fi dis
Met night oh simply need fi rise the big ting fi drake.
str88888888888888