EEK-A-MOUSE SEH DI MARLEYS

13 thoughts on “EEK-A-MOUSE SEH DI MARLEYS

1. Mi love dah man here! Ain’t he the truth?! Mi like people weh nuh fraid a the power that’s in a last name!

2. A weh di hell this man!!! Man ding ding, wooooiiiii, if laugh one more time in here, no sah!!! Pan serious note, him nah tell nuh lie, the Marley boy them is a bitch, them ride the fame off a them father, all big mouth Ziggy mean, him nuh do nutten fi Trench town, and love chat bout Trench town, ole nastiness them, mi used to love the father, but as fi them son them, they kiss kitty KY-+ my ass, f**ing pieces of shit them

3. Why the hell this man is using so much motherf**ker? Does he know where the word motherf**ker came from? Bout bang ding ding kmt!! Met a waste man this. We all know about the shady Marleys. If them want kill yuh and yuh want the world to know, drop the accent and the motherf**ker and the bang ding ding. You sound like a damn crack head. :ngacir:

4. Ungrateful!!!! Ntn naah gwaan fi u and dem put u pan KHAKI SUIT and gi u a strength *Pay you* dem carry u go Sumfest and pay u fi di cameo too weh u want dem do carry u pon tour wid dem..? U have a catalogue a songs but let’s be honest u never a earn off it an wen u do u buy crack. Ok we get ur point u an dem kick off because u want $700k fi work pon Jamrock cruise an negotiation fall through leggo dat now man. On a real tho, how much ppl You coulda bring to Jamrock cruise..?

Fi all a who weh seh him a talk truth wah kinda truth him a talk..? If Rita want go Africa wid har money nuh fi har own..? As fi di son dem want hurt him unoo really think fi a set a man wid so much money if dem want hurt him dem Wouldn’t hurt him longtime….? Really think bout it, ppl send all $10 US fi man dead ina Jamaica yah an unoo really think di man dem want hurt him..? Kmt

5. The part with Rita Marley is a low blow! WOW, he really rinsed her with that. Rita Marley stayed cheating? Now I understand why she stayed with Bob. She did ah bun him and him bun her back. I hate it when kids ride off their family legacy and don’t do anything. I also don’t understand why the Marleys keep winning Grammys each year.