JMG Video December 3, 2015 by Met https://youtu.be/g0Z05DaTrt8 2Gran whey di res?? How u stop video as di fight start?
The one in blue seems wrong to me everyone in that spot is dancing if she didn’t want to be touch she shouldn’t be standing there, I like how girl in red didn’t back from her Reply
gal inna red f**k har up oo ppl a gah dance and nuh wah be touch beat har again suh she know fi tan har yard :mewek :mewek Reply
I know the one in the blue when she deh a har yard she a the baddest thing mi like how lady in red mad up the thing Reply
One in di red well want naw naw up miss blue frm start yyyyy tho smh
The one in blue seems wrong to me everyone in that spot is dancing if she didn’t want to be touch she shouldn’t be standing there, I like how girl in red didn’t back from her
gal inna red f**k har up oo ppl a gah dance and nuh wah be touch beat har again suh she know fi tan har yard :mewek :mewek
I know the one in the blue when she deh a har yard she a the baddest thing mi like how lady in red mad up the thing