FLIP DI MONEY AND GONE WID IT

This thieving boy Barrow my money say him ago flip it and all now him cant repay me my money him go all the top store them and thief the designer clothes because him want look like him rich and him broke and nuh have nothing him rob him friend them and buy car and him still go round the man them and smile in their faces him mean and nuh like spend but yet still him brag and boast say him own restaurant but me ago want back my money him eating me out dont count has repaying me

4 thoughts on “FLIP DI MONEY AND GONE WID IT

1. Well Christmas come and yu nuh get nuh llama ..New Year’s ah come and nuh look like ya get ah Dallaaaa.

Sorry mums so di cookie crumble when #wasteman in the mix . :cd

2. Mi a dead so him eat you out????? Well common assault di all a him fren dem eat pussy !! And him nah give u back dat money fi now memba the whole a dem ago Jamaica go brafffff fi New Years

3. Deh bouy deh a top class shoplifter a Neiman’s and Saks him go thief from and the restaurant a him babymother restaurant and she been left him without deh girl deh him whole life shakey and i doubt him live no whey so him ago out a road a do anything the whole a the flexx them a scammer and them fuck anything and nuh use condom