FLORIDA PAP UP PART 1

14 thoughts on “FLORIDA PAP UP PART 1

1. met…. did I miss it, or yalll wish mamma Portia HAPPY BIRTHDAY AND GOOD RIDDANCE. FROM NOW TILL OCTOBER WATCH…….DEM WANT SHE GO NOWW WITHOUT A MURMUR, WHO GOIN FILL THE HOLE, PEETA, OR PEETA. DEM SAY SMADDY PUSH BUNTING LAST NIGHT, BANGARANG TO RASS

2. Meisha wey wear di fake things Dem wey can never show a box or a receipt Eva in a people things!!!! Meisha wey nuh used to nothing so shi show everything!!!! Gal wey used to things no fighten suh!!!!!

3. Some gal just a look hype send in story of themselves and a beg part 2 like dem nuh know wah ago happen. Dem nuh see nobody nah comment. How u a look war and a block gal dwl fb bully go reply to di girl on Instagram since you bad

4. So true!! A she send in dis a look a hype!! U can see shi go make up di face jus Fi do did video!!! Boooooooo Fi u gal!!!! Gwan mek Satan Meisha draw u out u hear!!!! 10 demon in a she!!!!!

5. When bitches love attention n nuh use to nothin body cut cut n fava pork…how yuh do surgery n cant even wear a 2 piece due to how gal body full a scar leave the girl alone hear seh she diss yuh pon instagram n yuh cah anwser back…real bad gal nuh start war n run go delete n block when yuh cah tek the heat nuh more..yuh will do anything fi attention low life..

6. Tazz go sit down cause all this writing up is you and your friends doing this and no one have time to answer a f**g ghost open your page and do all this talking and I don’t think toya are Meisha block anybody why toya would block tazz and a talk bout her so bad. I watch all toya videos and Meisha did not talk about tazz not one time

block who? Kmt and am more than sure if Meisha know about no Instagram video she would address it she doesn’t know .girl by and leave the people them alone .

7. Oprah a wah do u bout fat nah wear and u big like bull!! Kmft!! U come out and go jimmy and nuh stay right!!! U should go to the gym and get some clothes before u come out bout I in a people argument!!! Kmt!!! U big and nuff like!!!!

8. Meisha and the fake dem a beat me bad ! But me want know if she realize seh gal who a wear brand for years can spot the fake a mile away me seh she go Versace a sawgrass buy one or two sale real things then buy one whole beep from alixepres me den all the big Versace sneakers me seh it bun me fi har like girl so take several seats with all that fake shit me seh toya and patsy nuh stop laugh at her at jet set daughter party with the fake Lv boot