FLY OUT AFTER OBVIOUS MINING

Wow what can I say jada how do you feel knowing that you mind this boy so much and he fly out leave you and married at that but to be honest you don’t look bothered at all tho but hope you know better now boo

13 thoughts on “FLY OUT AFTER OBVIOUS MINING

1. A weh Mine man a go… any day mi mine man an stop sell f**k mi climb back inna di womb…. not a bumbo it naw happens round here.

2. The girl don’t have not one damn thing to hold her head down fah! She do har good deeds and the beneficiary $#%&t pon it!

Who tun wife nah go fare better either. Matter-of-fact, de law bind her to tek him phuckry wid grace.

lo de gal, bout “boo” when a de gal humiliation you a spread and enjoy! All john crow have discretion.

3. Met this nigger a the hypest thing and ig the way how him behave you swear him work somewhere never c a bwoy love hype with woman things suh

4. Ok suh unnu run wid dis ya bloodclaat one ya now cah u put me up wid di same f**kery before n it Neva get a forwud suh u run een again now. Mek me ask u sumn what is mining a man???? Wha him have Fi a soul tink him did a get mine??? Obviously if me did a mine him him wldnt feel d need Fi gu foreign gu look it don’t??? U muss nu have nu f**kin sense…. d cobweb dem Weh inna yuh big ole clean out yet?? Betta yet d stinking wata Weh a run from yu mouth sake a d sperm dem Weh lodge inna yuh mouth corna mop up???? Bitch please!!! Ur right I AM UNF**KING BOTHERED suh move on to current news cah me bank account nu budge me pussy still f**king tight n me man a f**k me jus right BItch Bye

5. Suh unnu run wid da story ya before n it Neva get nu forwud suh u insist Fi try again. Ahrite BOo Boo Mek me address yu since ya look a hail. Tell me dis , Yuh read u post before u fling it up. If him did a get mine as yu say him wldnt run off don’t but u su f**kin dumb u cyan meds dat. Tell me y me suppose to look bothered. If a dis a d bes yu clda cum up wid yuh lame nu BBC. But u right bought one ting I AM F**KING UNBOTHERED!!! Me pussy still tight n me man a f**k me jus right n me bank account nu budge. Y u nu tek d time Fi clean out d ten years worth a cum Weh itch up inna yu teeth or d years a hair dem Weh settle pon yu stomach from d how much hood yuh suck guh look a life n stop worry bout ppl n tings Weh nu concern yuh.

1. Sis u know better don’t pay none f**king factor bitches any attention please not worth it. Small minded ppl don’t know better. #lost cause

6. Jada nuh pretty up nutten yah suh cause the whole bloodcloth world know seh you mind this yah bwoy yah straight that’s why you go so hard cause in a real life you f**king ugly like nose big like sweet pepper the bwoy fling you to the curve block you off a everything and everybody know you a f**k on him long time before him stop use you so mi nuh know why u a come talk bout man a f**k you right

7. I always wonder if this girl can’t get preggo.and I heard is she look him and she use to mind a next nigger before

8. Jada did borrow unno money fi mine di man? Loow di gal. Some gal mine man, some buy boots and clothes, some guh back a school. Wedda shi ugly and har nose big like sweet pepper, it comes down to sey shi unbothered. Unno sey shi dee a f**k a next man. Jada if yu did right by this man an him leff yu two things, (1) karma will get him and (2) yu a nuh di first gal man leff. Man leff Hale Berry, man leff Kenya Moore an dem gal dey a big star/Miss Universe. People can worry ova people money sah!

9. Move yuh nasty bloodcloth @ anonymous cause Jada we all know a you a put down all a them comment deh u should a shame bout u a pay fi cocky u big and stink like we all know that bwoy never want you him did just a use u rass and a f**k a bag a gyal gwey a pure laugh gyal use to laugh after you and f**k u man

10. Miss know it all. U soon hurt tho like u did WA f**k the man and him never did a look pon u a rass. Mek sure ur man nuh left you a rass and ur man a mind u… u goodly hungry and bruk nuh bloodclaat…. she mind the man and him left her suh what….. she still a live Har life and she nuh bruk… nuff a unu come chat and unu would a do well with all a 5bills